Upgrade de functii in 2022: Philips TV lanseaza noua gama Performance Series 8807
7/7906
calendar_month 27 Ian 2022, 17:25

Noul televizor DLED Philips 8807 continua povestea conceptului The One, un televizor ideal pentru utilizatorii care nu vor sa se piarda în detalii tehnice dar care doresc un model performant de care sa se bucure ani de zile
Experienta de vizionare captivanta este garantata de sistemul unic Ambilight pe trei laturi.

• Caracteristici noi pentru modelul Performance Series 2022:
o Televizorul Philips 8807 garanteaza o calitate excelenta a imaginii prin combinatia dintre procesorul de imagine din a 5-a generatie P5 cu un panou LCD WCG de 120 Hz de înalta calitate.
o Ideal pentru cei mai noi jucatori pe consola cu HDMI 2.1 E-Arc, suporta VRR 4K 120Hz plus compatibilitate Freesync Premium
o Noua functie Game Bar pe ecran
o Sistem audio de înalta calitate cu Dolby Atmos
o Sistemul audio al televizorului poate actiona ca un sistem audio dedicat datorita tehnologiei DTS-Play-Fi ce permite construirea ușoara a sistemului AV wireless
o Disponibil în dimensiuni de ecran de 43”, 50” 55” 65”, 75” plus – pentru prima data în gama de televizoare Philips – un model de 86”

• Noul soundbar Philips B8507 3.1 Dolby Atmos pentru o experienta cinematografica

Philips TV aduce un nou suflu seriei de succes Philips Performance în 2022 cu noul televizor Philips 8807 Ambilight, cu performante superioare și noul soundbar Philips B8507 3.1 Dolby Atmos. Lansarea noului televizor și a soundbar-ului Philips fac parte din „The One”: produsele Philips Performance Series ofera performante similare, design european de calitate și caracteristici cheie ale unui model premium, dar la pret ultra-competitiv.

Soundbar-ul B8507 va fi disponibil începând din luna august la un pret estimativ de 2200 lei.
Noile televizoare Philips 8807 vor fi disponibile începând din luna iunie pe piata din România începând de la un pret estimativ de 3499 lei pentru varianta de 43” pâna la 7699 lei pentru varianta de 75”. Modelul cu un ecran uriaș, de 86”, al televizorului 8807 va avea un pret estimativ de 14999 lei.

Seria Philips Performance va fi disponibila într-o gama larga de diagonale, care va include cel mai mare televizor Philips de pâna acum, odata cu introducerea unei versiuni de 86 inci. Indiferent de dimensiunea ecranului selectata, calitatea excelenta a imaginii este garantata datorita combinatiei dintre procesorul de imagine Philips P5 de a 5-a generatie cu panou LCD de 120 Hz cu o gama larga de culori. Suportul HDR este generos și include compatibilitatea HLG, Dolby Vision și HDR10+.

Design elegant
Televizorele Philips au un design minimalist și elegant, cu o rama argintie super-subtire pe partile laterale și pe partea superioara ce permite o conexiune mai directa la sistemul Ambilight pe trei laturi pentru a asigura o experienta de vizionare cu adevarat captivanta.

Marginea inferioara a televizorului are o rama argintie foarte îngusta și eleganta pentru a completa suportul central subtire, pentru dimensiunile ecranului de la 43” la 65”, în timp ce modelele de 77” și 86” au picioare individuale cu un finisaj argintiu.

Excelent pentru gameri
Performanta pentru gameri este, de asemenea, posibila datorita includerii capacitatii HDMI 2.1, inclusiv: e-ARC, suport VRR pentru 4K de la 48Hz la 120Hz la o latime de banda completa de 48Gbps, plus compatibilitatea FreeSync Premium și modul Auto-Low-Latency.Input lag-ul este de doar 9 ms, în timp ce o noua bara pentru jocuri video pe ecran ofera acces rapid la setarile de imagine și sunet printr-un meniu simplificat care permite verificarea sau ajustarea rapida a setarilor jocului din mers. De asemenea, jucatorii pot activa cu ușurinta Variable Refresh Rate și AMD FreeSync. Calitatea sunetului este una excelenta datorita difuzoarelor duble cu o puterea totala de 20 W.

Mereu conectat
Televizorul face parte din sistemul Philips Home Wireless (posibil datorita tehnologiei DTS Play-fi) pentru a ajuta la crearea unei platforme premium de streaming audio de înalta rezolutie, controlata prin aplicatie, pentru întreaga casa, cu o conexiune wireless între televizoarele compatibile, dispozitivele mobile, soundbar-uri și boxe, amplasate în toata casa.

În timp ce soundbar-ul The One B8507 ofera un upgrade audio complet, sistemul Philips Home Wireless ofera utilizatorului flexibilitatea de a alege combinatia de produse care se potrivește cel mai mult nevoilor lui și chiar de a adauga produse suplimentare ulterior.

O pereche de difuzoare ar adauga un sunet stereo excelent pentru muzica, oferind în același timp mai mult impact filmelor. Alternativ, o noua actualizare pentru 2022 ofera optiunea de a permite televizorului Philips sa devina un canal central dedicat și prin adaugarea de difuzoare suplimentare în fata și în spate plus un subwoofer wireless, astfel utilizatorii putând crea un sistem audio-video cu sunet surround complet.