Samsung prezinta Buzz House - mai mult decat o casa, ci un intreg ecosistem de produse interconectate
8/8118
calendar_month 22 Iul 2022, 10:45

Timp de doua saptamani, sase creatori de continut vor locui impreuna intr-o casa echipata cu produse Samsung si vor impartasi experienta lor pe social media

Samsung Electronics prezinta proiectul Buzz House, realizat în colaborare cu Global Records – o casa echipata cu produse smart Samsung, interconectate, în care vor locui sase creatori de continut timp de doua saptamani si din care vor relata întreaga experienta pe retelele de socializare.
Nu e o surpriza faptul ca în ultimii 2 ani, în timp ce toti am fost fortati sa petrecem mai mult timp în casele noastre, interesul consumatorilor pentru solutii care sa le simplifice si eficientizeze viata acasa a crescut considerabil. Publicul s-a folosit de tehnologia de ultim moment si de posibilitatea de a conecta device-urile din casa pentru a simplifica sarcinile rutiniere (spalatul rufelor, reglarea temperaturii în diverse camere, gatitul), dar si pentru a se bucura de experiente cool, chiar în interiorul casei (apeluri video proiectate pe televizor, vizionarea simultana a mai multor programe TV pe acelasi ecran, etc). Contextul s-a schimbat, dar consumatorii nu sunt dispusi sa renunte la confortul obtinut, îsi redefinesc stilul de viata si cauta în continuare solutii hiper-personalizate, eficiente si simple pentru nevoile lor. Buzz House este, în acest sens, o demonstratie a modului în care tehnologia de ultima ora si conectivitatea se pliaza pe noile tendinte de comportament ale consumatorilor.
Toate dispozitive din Buzz House sunt interconectate prin intermediul SmartThings, aplicatia cu ajutorul careia utilizatorii pot sa controleze si sa conecteze aparatele smart din propria casa, pentru un stil de viata inteligent, adaptat nevoilor fiecaruia. În aplicatie pot fi introduse o serie foarte vasta de produse smart: electrocasnice: masini de spalat, uscatoare, cuptoare, dispozitive audio/video, televizoare, aspiratoare etc. Astfel, SmartThings functioneaza ca o telecomanda pentru tot ecosistemul de produse conectate si printr-o simpla apasare de buton, utilizatorii pot sa seteze diferite procese: unele dintre comenzi pot fi punctuale, precum selectarea unui anumit program pentru masina de spalat sau sincronizarea acesteia cu uscatorul, iar altele, recurente: daca temperatura din casa depaseste o anumita valoare – pot face ca aerul conditionat sa porneasca, daca umiditatea este prea mare – pot activa dezumidificatorul etc.
@Claudisky, @alexastory, @cezaracritescu, @denismtr, @vladneamtu0 si @jazzusaraj au acceptat provocarea Samsung de a testa produsele electrocasnice din interiorul casei prin intermediul unor challenge-uri creative, jocuri de echipa, seri de filme etc., pentru a împartasi apoi mai departe cu comunitatile lor experienta unui stil de viata inteligent si conectat.
Buzz House aduce laolalta produse precum:

\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Televizoare din seria Neo QLED – potrivite atat pentru productivitate, cat si pentru gaming si entertainment
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Televizoare din gama lifestyle – The Sero, ideal pentru a reda continut direct din telefon si The Frame – televizorul care aduce arta mai aproape de utilizatori
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Freestyle – cel mai compact videoproiector, care transforma orice seara de cinema în aer liber într-o experienta memorabila
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Masina de spalat AI Ecobubble™ si uscatorul de rufe AI Control – care memoreaza obiceiurile de spalare ale celor din casa si recomanda cele mai potrivite programe de spalare si uscare
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Bespoke Jet – pentru puterea de aspirare care garanteaza o curatare impecabila a întregii case.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n

„O casa smart, în care toate dispozitivele pot fi controlate din acelasi hub central nu mai este doar o simpla idee din viitor, este o realitate de care toti utilizatorii pot avea parte. Prin aplicatia SmartThings de la Samsung utilizatorii au acces integral, chiar si de la distanta, la toate dispozitivele inteligente din casa.
Prin acest proiect vrem sa aratam care sunt beneficiile reale în a avea o casa conectata, experienta vazuta prin ochii unor tineri si talentati creatori de continut. Va invitam sa vedeti alaturi de noi cat de bine se va combina creativitatea lor cu tehnologia de ultima ora Samsung”, declara Simona Panait, Marketing Director Samsung Romania & Bulgaria.
Proiectul vine cu o serie de oferte promotionale, pe care cei interesati le pot gasi doar pe samsung.com/ro: la achizitia de produse Samsung, dintre cele participante la promotie, utilizatorii pot primi pana la 600 de lei în puncte rewards. Promotia este valabila în perioada 18-31 iulie, iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: https://www.samsung.com/ro/offer/buzz-house/.
Mai multe detalii despre Buzz House si activitatile care vor avea loc în casa puteti descoperi aici: https://www.samsung.com/ro/allout/contentcreation/buzzhouse.
Ecosistemul SmartThings este adus în atentia publicului si prin intermediul unui alt proiect: Connectivity & Connect-R – o serie de video-uri postate pe conturile oficiale Samsung, care îl au ca protagonist pe cunoscutul cantaret Connect-R. Acesta îsi propune sa demonstreze cat de simplu este sa ai un sistem conectat si cat de usor este de folosit aplicatia SmartThings. Proiectul aduce în prim-plan diferite dispozitive Samsung, cu diferite scenarii de utilizare. Seria poate fi vizionata aici.