Samsung lanseaza noua gama de televizoare Neo QLED 2022 in Europa
7/7946
calendar_month 21 Feb 2022, 14:30

Samsung Electronics Ltd. anunta noua sa gama de televizoare, asteptata cu nerabdare de utilizatori, Samsung Neo QLED 8K si 4K, care va fi disponibila la precomanda incepand cu 21 martie 2022. Gama se bazeaza pe colectia foarte premiata de produse, de anul trecut si se mandreste cu imbunatatiri semnificative si caracteristici de ultima generatie, reprezentand progrese majore la nivel de calitate si performanta.

Noua gama, de ultima generatie, in frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde sase serii, cu dimensiuni cuprinse intre 43" si 85", oferind ecrane potrivite oricarui tip de utilizator.

Calitate de ultima generatie a imaginii
Gama Samsung Neo QLED include o serie intreaga de progrese importante atunci cand vine vorba de functii. Sursa de lumina Quantum Mini LED este imbunatatita si mai mult prin adaugarea de mapare HDR pe 14biti (care ofera si mai multe detalii scenelor intunecate sau luminoase), in timp ce tehnologia sa Quantum Matrix (care controleaza, cu o precizie intensa, Mini LED-urile Samsung) este gandita pentru a fi si mai exacta alaturi de functia Shape Adaptive Light, permitandu-le spectatorilor sa experimenteze fiecare moment epic cu detalii uluitoare.

Sunet super surround
Oferind un sunet surround fara compromisuri, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirectionale si, pentru prima data, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experienta de vizionare cu adevarat captivanta si cinematografica. in plus fata de acest salt urias in ceea ce priveste calitatea sunetului, regasim si alte caracteristici remarcabile, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghideaza sunetul in asa fel incat acesta sa se miste prin camera la fel ca obiectul de pe ecran.

Mai mult decat un televizor
Pe langa experienta audio-vizuala imbunatatita, functiile inteligente Samsung ating noi culmi la nivel de inovatie pentru a le oferi utilizatorilor o functionalitate si o capacitate de personalizare cum nu au mai fost pana acum. Cele mai recente progrese includ o interfata imbunatatita care faciliteaza accesul pentru descoperirea de continut– si un nivel, cu totul nou, de personalizare si recomandari. Aderand la cea mai buna experienta smart home, proprietarii de televizoare inteligente Samsung se vor putea conecta la o serie de dispozitive inteligente, datorita Smart Hub-ului sau incorporat. Pentru a-i cuceri definitiv si pe gameri, Samsung Gaming Hub1 va include o interfata dedicata de gaming pentru un acces si un control mai usor si intuitiv, impreuna cu o integrare a jocurilor in cloud. Astfel, alaturi de integrarea jocurilor in cloud, raspuns super-rapid (low input lag), 4K@144Hz2 si HDMI 2.1 (pentru toate porturile), utilizatorii vor fi pregatiti pentru o experienta de joc de generatie urmatoare. impreuna, aceste inovatii interesante ofera cea mai buna experienta de divertisment la domiciliu, fiind potrivite pentru fiecare categorie de utilizator.

Consumatorii vor putea afla mai multe detalii despre noua gama Samsung Neo QLED 2022 in curand, accesand www.samsung.com/ro. Produsele vor fi disponibile pentru achizitie incepand cu 4 aprilie 2022 pe Samsung.com.

1 Samsung Gaming Hub va fi lansat mai tarziu in acest an. Caracteristicile pot varia in functie de regiune.


2 Caracteristica 4K@144Hz poate varia in functie de model.