Samsung lanseaza colectia 2022 a seriei de produse Bespoke
8/8179
calendar_month 02 Sep 2022, 08:05

Noua serie Bespoke combină performanța, noile funcții inteligente și design-ul ultra modern cu sustenabilitatea

Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat astăzi lansarea noii game Bespoke în Europa, o dovadă a angajamentului companiei de a deveni principalul furnizor de electrocasnice digitale durabile, inteligente, cu un design modern.

Gama include mașina de spălat, mașina de spălat cu uscător și uscătorul Bespoke AI™, cuptorul Bespoke AI™ și seria Bespoke Infinite - care va intra pe piața europeană în lunile următoare.

“Samsung Electronics împinge în mod constant limitele pentru a crea produse inovatoare care ajută la îmbunătățirea vieții consumatorilor, evoluând constant și adaptându-se la nevoile lor. Această nouă gamă Bespoke oferă noi funcții eco, inteligente și un design special care permit consumatorilor să-și îmbunătățească stilul de viață”, a declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv și șef al echipei de Customer Experience din cadrul diviziei Digital Appliances de la Samsung Electronics.

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI™ - soluții sustenabile

Samsung a anunțat lansarea unei noi serii de mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI™ care are la bază tehnologii inovatoare eco-conștiente. Ele sunt dezvoltate în parteneriat cu brandul Patagonia (companie textilă din SUA specializată în îmbrăcăminte pentru sport) cu scopul de a reduce eliberarea de microplastice din îmbrăcăminte.

Poluarea cu microplastice a oceanele și căilor de navigație este una dintre cele mai presante probleme ale lumii, iar Samsung este onorat să joace un rol în rezolvarea acesteia. Mașina de spălat Bespoke AI™ va fi disponibilă în această lună și dispune de un program de spălare care reduce emisiile de microplastic din îmbrăcăminte cu 54% 1 prin utilizarea tehnologiei de filtrare pentru a prinde aceste particule de plastic dăunătoare.

Mașina de spălat Bespoke AI™ are și alte funcții eco ce permit utilizatorilor să aibă un stil de viață sustenabil, fără a renunța la performanță. Mașina de spălat ocupă locul unu pe piață 2 în termeni de eficiență energetică, fiind dotată cu tehnologia AI Ecobubble™, brevetată de Samsung. Tehnologia permite utilizarea apei reci în loc de apă caldă, fără a adăuga timp suplimentar la ciclul de spălare și ajută utilizatorii să economisească până la 70% 3 din consumul de energie cu ajutorul modului AI Energy din aplicația SmartThings Energy. Funcția Ecobubble™ asigură standarde ridicate de curățenie și igienă pentru îmbrăcăminte, permițând detergentului să pătrundă rapid în țesături și să elimine murdăria - chiar și în apă rece.

În plus, mașina de spălat Bespoke AI™ este dotată cu senzori de spălare inteligenți care măsoară greutatea hainelor și nivelul de murdărire pentru a se asigura că se utilizează cantitatea optimă de apă, detergent și energie.Tehnologia SpaceMax™ permite mașinii să utilizeze un tambur mai mare fără a-și mări dimensiunile externe, oferind consumatorilor o capacitate mare de 11 kilograme. Designul unic și diferitele opțiuni de culoare permit integrarea cu ușurință a mașinii de spălat în orice spațiu și în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

Cuptorul Bespoke AI™ - o experiență inteligentă de gătit sănătos

Cuptorul Bespoke AI™ , ce urmează să fie lansat în octombrie pe piețele europene, vine cu o serie de caracteristici inteligente care permit utilizatorilor să gătească preparate gustoase, dar și sănătoase.

Gătitul cu abur a fost mult timp asociat cu gătitul sănătos, iar noul cuptor Bespoke AI™ oferă această opțiune. Funcția Natural Steam permite utilizatorilor să gătească preparate moi în interior, crocante și rumenite la exterior, cu arome delicate. Funcția Full Steam 4 ajută utilizatorii să prepare la aburi legume sau pește cu efort minim, păstrând mai mult din aroma lor naturală și substanțele nutritive.

Cuptorul Bespoke AI™ are și Dual Cook Steam, combinând zonele superioare și inferioare cu tehnologia de aburi, astfel încât utilizatorii să poată economisi timp și energie prin gătirea simultană a diferitelor feluri de mâncare, cu diferite setări. Cuptorul are și o funcție încorporată de curățare cu abur, rapidă și eficientă.

Printre alte funcții inteligente care îmbunătățesc și mai mult experiența de gătit este și AI Pro Cooking 5 6 care folosește tehnologia de recunoaștere a alimentelor pe bază de imagini pentru a optimiza setările de gătit, monitorizând în același timp preparatele pentru a preveni arderea. În plus, utilizatorii pot face gătitul mai interactiv prin crearea și partajarea de videoclipuri cu prietenii și familia pe social media.
Cuptorul are o ușă plată, fără mâner, astfel încât să se potrivească armonios cu orice tip de mobilier de bucătărie. Cu o atingere a butonului 7 de pe panoul de control, ușa se deschide ușor, fără efort. Cuptorul este disponibil într-o varietate de culori și finisaje moderne 8, inclusiv Clean Nay, Clean White și Satin Beige. Astfel, utilizatorii pot schimba designul bucătăriei, combinând diferite electrocasnice Bespoke.
Cuptorul Bespoke AI™ se conectează, de asemenea, cu serviciul SmartThings Cooking care oferă acces la rețete personalizate 9 și planuri de masă inteligente, în funcție de gusturi, diete și produsele pe care le folosesc de obicei utilizatorii. De asemenea, SmartThings Cooking se poate sincroniza cu Samsung Health pentru a urmări planul de dietă și consumul caloric al utilizatorilor și a recomanda rețetele potrivite. Datorită acestei noi funcții, numărarea caloriilor și gătitul mai sănătos devin și mai ușor de realizat.

Bucătăria de vis cu seria Bespoke Infinite

Samsung anunță și lansarea seriei Bespoke Infinite care include versiunea premium a aparatelor, cu accent pe cele de bucătărie, în Europa și SUA. Seria își face debutul cu lansarea frigiderelor, congelatoarelor și frigiderelor pentru vin 10 cu o singură ușă.

Din punct de vedere estetic, Bespoke Infinite are un design atemporal, ușor de integrat, cu linii verticale, materiale rafinate și finisaje sofisticate. The Infinite Design are un finisaj metalic lucios într-o culoare Timeless Greige și un cadru elegant din cupru auriu. Seria Bespoke Infinite este realizată din aluminiu durabil, lucru care o face mai rezistentă la zgârieturi și ușor de șters.

Bespoke Infinite se remarcă nu doar prin design-ul elegant, ci și printr-o serie de caracteristici premium. În interiorul ușilor frigiderului, prin intermediul Black Metal Cooling, este restabilită rapid temperatura optimă în figider, în timp ce luminile de pe cadru și rafturi proiectează lumina în fiecare direcție, astfel încât să existe vizibilitate în fiecare colț. De asemenea, Auto Open Door permite deschiderea automată a ușii la atingere 11 și acționarea unui sunet de avertizare în timp ce se deschide. Mai mult, seria de frigidere și congelatoare Bespoke Infinite nu au mânere, ceea le conferă un aspect elegant.

Frigidere din serie Bespoke Infinite au în plus un dozator de apă care se umple automat cu apă purificată atunci când este plasat în interior. Folosind infuzorul încorporat, pot fi adăugate fructe sau ierburi pentru a crea băuturi aromate. În plus, cu funcția Flex Pantry, produsele din friger rămân proaspete mai mult timp întrucât permite ajustarea temperaturilor optime pentru fiecare tip de aliment stocat.

1 Testat la o încărcare de 2kg, cu îmbrăcăminte 100% din poliester, comparand cu programul pentru haine sintetice depe modelul Samsung convențional WW4000T și cu programul Less Microfiber de pe WW7000B. Rezultatele pot varia în funcție de haine și mediu. Testat de laboratorul Ocean Wise Plastics.


2 Bazat pe procentul de 70% energie conservată cu modul AI Energy și spălare cu apă rece folosind Ecobubble. (Aug 2022)


3 Testat în linie cu IEC 60456-2010 / 4kg încărcare / spălare cu apă rece Super Eco (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.


4 Disponibil doar pe anumite modele.


5 Disponibil doar pe anumite modele.


6 Un preparate ar trebui poziționat în mijlocul cuptorului pentru recunoaștere. Acuratețea depinde în funcție de condițiile de utilizare, ingredient folosite, cât de curate este cavitatea cuptorului și lumina din încăpere. Pentru detalii,verificați manualul de utilizare.


7 Ușa nu se deschide la atingere dacă sunt active Pyrolytic Cleaning sau Child Lock.


8 Culorile și finisajele disponibile variază în funcție de model.


9 Disponibil în mai multe limbi precum engleză, franceză, germane, italiană sau spaniolă.


10 Dimensiunile modelelor RR9000 sunt 595 x 1,855 x 688mm (W x H x D).11 Ușa se deschide automat aproximativ 25 mm. Dacă nu se deschide mai mult de atât, se va închide automat după 2 secunde (închiderea automata nu este posibilă în anumite medii).