Samsung anunta deschiderea perioadei de precomanda pentru televizoarele din noua gama Neo QLED si OLED 2023
8/8482
calendar_month 14 Mar 2023, 13:00

Oferta de precomanda include un soundbar HW-S800 si 500 de lei in puncte rewards pe samsung.com/ro
Samsung Electronics anunta deschiderea perioadei de precomanda pentru televizoarele sale din noua gama Neo QLED si OLED 2023. Acestea vor fi disponibile pentru precomanda atat in magazinul online Samsung, cat si la parteneri, incepand cu 13 martie pana pe 9 aprilie.
„Samsung dovedeste ca inovatia nu are limite cand vine vorba de tehnologiile de pe televizoarele sale. Gama din 2023 duce cu adevarat experienta premium la un cu totul alt nivel, de la calitatea imaginii si a sunetului la experienta conectata cu mobilul si celelalte device-uri din casa”, declara Victor Armaselu, VP Samsung Romania.
Gama Neo QLED
Noile televizoare Neo QLED 8K si 4K ofera cea mai buna calitate a imaginii datorita tehnologiei Quantum Mini LED si a procesorului Procesor Neuronal Quantum, care sustine procesarea in 14 biti si procesul de AI Upscaling. In plus, optiunile Shape Adaptive Light Control (controlul precis al luminii, fara “efect de inflorire” si cu un contrast precis) si Real Depth Enhancer Pro (AI detecteaza zonele pe care se concentreaza ochii si imbunatateste profunzimea imaginii) ofera senzatia unei imagini tridimensionale.
Gama OLED
Gama OLED 2023 este disponibila acum in trei optiuni: de 55, 65 inci, precum si un model ultra-mare de 77 de inci, disponibil in curand. Noile televizoare au integrate tehnologia Quantum Dot, care se regaseste pe gama Neo QLED, precum si procesorul Neuronal Quantum – pastrand punctele forte ale tehnologiei OLED si imbunatatind in acelasi timp limitarile legate de luminozitate si reprezentarea culorilor.
Pentru prima data pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai buna experienta de joc.
Conectivitate prin Smart Things
De asemenea, noile game vin cu capabilitati extraordinare de conectivitate. SmartThings este aplicatia care sincronizeaza automat nu doar dispozitivelele Samsung, ci si aparatele terte si dispozitivele compatibile IoT. Televizoarele Samsung pot deveni hub-ul central de control pentru dispozitivele smart compatibile, din casa.
Ofera precomanda
La achizitia oricarui televizor din noua serie Neo OLED si OLED 2023 de pe samsung.com/ro utilizatorii vor primi un soundbar HW-8000 cadou si 500 de lei in puncte Samsung Rewards, valabile la viitoare comenzi pe site.
De asemenea, oferte speciale pentru precomanda noilor televizoare Neo OLED si OLED 2023 pot fi descoperite si in magazinele partenerilor Samsung autorizati.