Produsele Philips TV si Sound castiga patru premii Red Dot 2023 Product Design ca recunoastere oficiala a designului european exceptional
8/8547
calendar_month 13 Apr 2023, 13:15

TP Vision isi continua cu succes misiunea de a pune designul european in centrul fiecarui produs TV si audio marca Philips. Si in acest an, TP Vision a primit recunoasterea profesionala de cel mai inalt nivel prin castigarea a patru premii Red Dot Product Design Awards 2023.
TP Vision si-a luat angajamentul pe termen lung de a oferi clientilor Philips TV & Sound tot ce este mai bun din designul european in produsele lor, un angajament care include investitia directa in mentinerea unei echipe de design dedicate, cu sediul in Amsterdam.
Viziunea si creativitatea echipei de design sunt cele care au permis companiei sa primeasca laude profesionale consistente, dar si cele patru premii Red Dot 2023 acordate pentru produsele Philips TV si Sound.
Produsele Philips TV & Sound premiate Red Dot 2023 sunt:
Philips Ambilight TV OLED+ 908 – Designul trebuia sa transmita faptul ca OLED+908 va fi flagship-ul Philips Ambilight TV pentru gama 2023. De asemenea, seriile OLED+ trebuie sa denote ca au cele mai bune rezultate atat in ceea ce priveste calitatea imaginii, cat si a sunetului.
OLED+908 prezinta o solutie audio Bowers & Wilkins, discret integrata si invelita intr-o tesatura de lana acustica personalizata Kvadrat.
Suportul central cu cadru deschis este fabricat din aluminiu si ofera functionalitate pivotanta, iar noua telecomanda dispune de taste iluminate si contextuale pentru o experienta mai usoara a utilizatorului.
Casti Philips Fidelio T2 TWS – Numele Fidelio este o promisiune a unui adevarat produs audio premium.
Castile True Wireless T2 continua integrarea designului geometric simplificat pe care compania l-a stabilit pentru Philips Fidelio, oferind in acelasi timp atat o pereche de casti extrem de compacta, cat si o carcasa de incarcare.
Castile utilizeaza o rama ceramica acoperita cu piele sustenabila Muirhead, in timp ce carcasa de incarcare utilizeaza, de asemenea, pielea Muirhead, o constructie metalica din aluminiu extrudat, anodizat si o baza din cauciuc pentru usurinta in utilizare.
Casti Philips Fidelio L4 - Fidelio si-a stabilit deja o reputatie pentru sunet si materiale premium si confort.
Castile L4 urmaresc designul geometric simplificat deja prezent in gama Philips Fidelio si mentine in acelasi timp pozitionarea premium prin utilizarea aluminiului anodizat pentru designul cadrului deschis cu piele sustenabila Muirhead pentru banda de sustinere. Fidelio L4 a fost creata ca o pereche de casti surprinzator de usoara si compacta.
Philips A5508 True Wireless - Philips a adoptat abordarea unui brand de clasa "A" in segmentul audio dedicat sportului. A5508 contribuie la dezvoltarea gamei Philips de dispozitive portabile pentru sport, prezentand un produs True Wireless, usor, foarte compact, care ofera o experienta de utilizare distincta si durabila. Detaliile canelate ale punctelor de contact ale produsului permit o utilizare mai simpla si imbunatatesc gestionarea transpiratiei pe suprafata produsului in timpul antrenamentelor.
Timp de aproape 70 de ani, premiile Red Dot au recunoscut brandurile care doresc sa se distinga prin produse printr-un design mai bun. Red Dot Design Award se imparte in cele trei discipline: design de produs, design de brand si comunicare si design de concept. Cu peste 20.000 de inscrieri, Red Dot Awards reprezinta una dintre cele mai mari si mai prestigioase competitii de design din lume.
Premiile recunosc cele mai bune rezultate in proiectarea produselor, accesate de un grup independent format din 50 de profesionisti internationali in design pe parcursul mai multor zile si sunt evaluate pe baza mai multor factori, printre care: functionalitate, calitate, ergonomie, inovatie, durabilitate si compatibilitate ecologica.
Discutand despre noile premii, Rod White, Chief Design Officer pentru TP Vision, a precizat:
"Cred ca TP Vision este unic in domeniul electronicelor de consum pentru ca se concentreaza pe transformarea designului de produs intr-un element de baza al procesului de creare si nu prin proiectare ca un rezultat ulterior odata ce conceptul produsului a fost prezentat.
Clientii nostri au acceptat in mod clar ideea ca designul produsului lor este esential si ca acesta va contribui la mandria de a il detine pe toata durata de viata a acestuia. Sunt incantat ca, inca o data, aceasta idee a primit si cea mai inalta distinctie si recunoasterea oficiala a comunitatii profesionale de design, prin castigarea a patru premii Red Dot.”