Philips TV lanseaza noile televizoare OLED807 cu panou OLED EX si IMAX Enhanced pentru pasionatii de filme
7/7912
calendar_month 29 Ian 2022, 10:40

A șasea generație de procesare a imaginii P5 cu inteligență artificială garantează o calitate înaltă a imaginii

• Suită îmbunătățită de procesare AI, procesor de imagine AI P5 de generația a șasea
• Panoul OLED EX oferă o creștere cu 30% a luminozității în comparație cu panourile OLED obișnuite
• Noul sistem Ambilight pe patru laturi îmbunătățit, cu detalii de culoare și acuratețe sporite pentru o experiență de vizionare mai captivantă ca niciodată
• Senzorul de lumină ambientală ajustează luminozitatea, gama și culoarea în timp real pentru a se potrivi condițiilor de iluminare ambientală în schimbare
• Compatibilitate IMAX Enhanced
• Modul AI Auto Film extins cu noua opțiune de imagine inteligentă și clară
• Noua bară de gaming de pe ecran oferă setări optimizate pentru diferite genuri de jocuri
• Sistem de sunet 2.1 de înaltă calitate cu o putere de 70 W
• OLED807 poate acționa ca un difuzor dedicat canalului central, în timp ce tehnologia DTS-Play-Fi permite construirea ușoară a sistemului Audio-Video wireless
• HDMI2.1 cu lățime de bandă de 48 Gbps cu suport HDR VRR 48-120 Hz
Philips OLED807 este disponibil cu diagonale de 48”, 55”, 65” și 77”

Philips TV introduce o serie de îmbunătățiri ale performanței pentru a se asigura că noua serie Philips OLED807 Ambilight își păstrează funcțiile premiate de-a lungul timpului. Pe lângă o suită îmbunătățită de procesare AI, a șasea generație P5 va dispune de cel mai nou panou OLED-EX.

Panoul OLED-EX al televizorului înlocuiește compușii pe bază de hidrogen din construcția sa cu deuteriu mai eficient și mai stabil pentru a oferi o creștere a luminozității de 30% față de un panou OLED standard. Îmbunătățirile aduse ale noului procesor P5 AI de generație 6 includ adăugarea de mai multă „inteligență” precum si încorporarea senzorului de lumină al televizorului în funcționalitatea AI.

Versiunea îmbunătățită a Inteligenței Artificiale a lui P5 monitorizează lumina ambientală actuală din cameră și poate ajusta continuu luminozitatea, gama și culoarea în timp real, pentru a se asigura că contrastul atât pentru conținutul SDR, cât și pentru HDR este întotdeauna optimizat. A șasea generație P5 AI va permite utilizatorilor să selecteze opțiunile de Eye Care, Dark Detail Optimization sau Colour Temperature Optimization.

Experiență cinematică
O nouă versiune a modului AI Auto Film este inclusă în modelele OLED din 2022 și extinde numărul de moduri alternative de imagine inteligentă la șapte atunci când este detectat un film, inclusiv modul Filmmaker. Dacă Philips OLED807 este deja în modul Filmmaker, televizorul va comuta automat la setările Dolby Vision Dark atunci când detectează conținut Dolby Vision.Modurile de imagine inteligente conțin acum și o nouă opțiune, cu modul Crystal Clear care înlocuiește modul de imagine Vivid, oferind aceleași imagini ultra-clare și culori bogate, dar cu un echilibru mai natural între claritate, culoare și contrast.

Televizorul Philips Ambilight continuă să ofere întreaga gamă de formate HDR, inclusiv compatibilitatea adaptivă Dolby Vision, HLG, HDR10 și HDR10+ și HDR10+. Nou pentru 2022 va fi adăugarea suportului IMAX Enhanced.

Versiunile IMAX Enhanced ale filmelor folosesc tehnologia IMAX Digital Media Remastering (DMR) pentru a reproduce imagini 4K de cea mai înaltă calitate, folosind un algoritm avansat pentru a elimina imperfecțiunile imaginii și pentru a prezenta filmul exact așa cum a intenționat realizatorul. Împreună, DMR și generatia 6 de procesoare de imagine Philips P5 AI, vor optimiza conținutul la o calitate și luminozitate mult mai mare a unui afișaj certificat IMAX Enhanced.

Design elegan în cele mai mici detalii
Philips OLED807 are un design subțire, fără ramă, cu un cadru metalic exterior, noul și îmbunătățitul sistem Ambilight pe patru laturi, detalii de culoare și precizie sporite, pentru a crea cea mai captivantă experiență de vizionare.

Cele mai multe versiuni ale Philips OLED807 au un suport pivotant cu bară în T din metal, argintiu, elegant și îngust, cu singura excepție fiind modelul de 77 de inci, care adoptă niște picioare rotunde din metal cu un finisaj cromat cu o nuanță închisă.

O telecomandă premium, cu finisaj metalizat argintiu elegant și taste retro iluminate, pentru o utilizare ușoară chiar și în condiții de lumină ambientală scăzută, are părțile laterale și spatele îmbrăcate în piele obișnută în mod responsabil de Muirhead, specialiștii în piele din Scoția.

Conceput pentru gameri
Noul Philips OLED807 este, de asemenea, perfect pentru jocuri video, cu capacitate HDMI 2.1, inclusiv: e-Arc, suport VRR pentru 4K de la 40 Hz la 120 Hz la o lățime de bandă completă de 48 Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium și compatibilitate G-SYNC plus Auto Game și Moduri automate cu latență scăzută.

Game bar-ul oferă acces rapid la setările de imagine și sunet printr-un meniu simplificat care permite verificarea sau ajustarea rapidă a setărilor în timpul jocului. De asemenea, gamerii pot activa cu ușurință Variable Refresh Rate, NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync.

Tehnologia unică anti-burn a televizorului Philips utilizează o funcție avansată de detectare a logo-urilor pentru a monitoriza conținutul static și a reduce treptat intensitatea luminozității locale pentru a evita arderea ecranului, fără a compromite calitatea imaginii în alte părți ale ecranului.

Sistem audio inteligent
Philips OLED807 dispune de un sistem de sunet 2.1 de 70 W îmbunătățit, de înaltă calitate și mai puternic, cu un subwoofer triplu dedicat, orientat în spate, sustinut de patru difuzoare pasive.

Noul Philips OLED807 face parte din Philips TV & Wireless Home System, cu ajutorul tehnologiei wireless DTS Play-Fi poate fi folosit ca parte a unui sistem audio de înaltă rezoluție cu o conexiune perfectă între televizoare, dispozitive mobile, soundbar-uri și difuzoare, situate în toată casa.

Conexiunea wireless este perfectă în timp ce o nouă actualizare pentru 2022 oferă opțiunea ca Philips OLED807 să fie utilizat ca un canal central dedicat într-un sistem audio-video cu mai multe difuzoare.
Sarcinile inteligente sunt gestionate de cel mai recent sistem de operare Android 11 TV, care oferă o interfață elegantă și intuitivă cu Google Assistant si Amazon Alexa prin apăsare unui buton de pe telecomandă.

Gama Philips OLED807 va fi disponibilă în România de la jumătatea anului, cu prețuri estimative (ERP - Estimated Retail Price) de 6999 lei pentru varianta de 48”, 8499 lei pentru varianta de 55”, 11699 lei pentru varianta de 65” și 1899 lei pentru varianta de 77”.