Philips Hue combina designul, flexibilitatea si controlul cu noi lumini si accesorii
8/8075
calendar_month 21 Iun 2022, 11:40


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Proiectati iluminatul inteligent al locuintei dumneavoastra prin flexibilitate, folosind spoturile Philips Hue Perifo si gama sa de lumini colorate.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Puteti avea lumina inteligenta atât în interior, cât si în exteriorul casei cu noua veioza portabila Philips Hue Go.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Bucurati-va de începutul perfect al zilei cu noul efect pentru trezire vibrant Sunrise, acompaniamentul ideal cu luminozitate reglabila Philips Hue Signe în culoare de stejar.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Preluati controlul total asupra luminilor dumneavoastra inteligente, setati scene de lumina printr-un singur buton si rotiti cadranul pentru a obtine o atenuare intuitiva cu noul întrerupator Philips Hue Tap.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n
Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, prezinta o noua gama de produse de iluminat inteligent Philips Hue, care ofera si mai multa flexibilitate, control si optiuni de design pentru locuinta. Noile lansari de produse includ doua premiere interesante pentru Philips Hue – primul spot de lumina complet personalizat, cu propria gama de lumini, si prima veioza portabila, reîncarcabila, conceputa pentru utilizare în interior si exterior. Un nou întrerupator inteligent, în culorile elegante de alb sau negru, care aduce pentru prima data reglarea intuitiva a intensitatii luminoase prin rotirea cadranului întrerupatorului. Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a seta scene de lumina si de a atribui încaperi prin cele patru butoane. Cu gândul la bunastarea zilnica, o noua automatizare „Wake up” din aplicatia Philips Hue aduce un efect personalizat si natural al rasaritului de soare în dormitorul dumneavoastra. Automatizarea este conceputa pentru a le oferi utilizatorilor senzatia de a se trezi în aer liber, sub un cer senin de dimineata. Ea este completata de o noua lampa reglabila, conceputa pentru noptiera.

Proiectati si personalizati iluminatul inteligent într-un mod unic
Deveniti designerul personal prin iluminat în casa dumneavoastra cu sistemul de spoturi de lumina Philips Hue Perifo. Perifo este o noua gama de la Philips Hue care este alcatuita din sine individuale care se potrivesc între ele pentru a forma o banda complet personalizabila. Dumneavoastra alegeti dispunerea si lungimea sinei si ce lumini sa includeti pentru a avea controlul total asupra modului în care va iluminati casa. sina poate fi fixata pe perete sau pe tavan si conectata la o priza standard sau la firele existente cu ajutorul unitatii de alimentare incluse. Apoi începe adevarata distractie, pe masura ce faceti click pe luminile inteligente alese de dumneavoastra si le pozitionati exact cum doriti. Puteti combina spoturile, pandantivele, barele de lumina si tuburile de lumina la alegere într-o singura sina Perifo pentru a crea o atmosfera potrivita pentru orice ocazie, construind în acelasi timp un element de design unic.
Ramânând la capitolul flexibilitate si design, acum puteti lua lumina inteligenta cu dumneavoastra din camera de zi la masa de pe terasa sau oriunde în interiorul si exteriorul casei dumneavoastra cu noua veioza portabila Philips Hue Go. Veioza portabila este proiectata pentru utilizare atât în interior, cât si în exterior si este prevazuta cu un mâner din silicon, ceea ce o face usor de transportat oriunde aveti nevoie de lumina. Veioza portabila Hue Go ofera pâna la 48 de ore de autonomie si se reîncarca usor cu ajutorul bazei de încarcare incluse. Fie ca cititi în pat sau luati cina pe terasa, butonul lampii va permite sa parcurgeti scenele de lumina presetate pentru a crea atmosfera potrivita.Iluminatul inteligent din baie este actualizat cu stil si eleganta cu noua gama de baie Philips Hue Xamento black. Spotul încastrat Philips Hue Xamento de culoare neagra aduce un design subtil si contemporan în baie, oferind în acelasi timp pâna la 350 de lumeni în milioane de culori de lumina inteligenta reglabila exact acolo unde aveti nevoie. Spotul încastrat Xamento de culoare neagra este disponibil ca pachet unic sau pachet de 3. Plafoniera Philips Hue Xamento M de culoare neagra reprezinta o piesa centrala decorativa în baie, umplând în acelasi timp spatiul cu o lumina subtila si difuza datorita designului sau unic. si în timp ce este capabil sa va umple baia cu 2350 de lumeni în milioane de culori, poate fi, de asemenea, redus la un nivel scazut pentru a crea o ambianta relaxanta perfecta. Gama de baie de culoare neagra Xamento este special conceputa pentru a fi instalata si utilizata cu usurinta în locuri umede.

Noul stil de trezire Sunrise îmbunatateste starea de spirit zilnica

Lumina inteligenta continua sa îmbunatateasca starea de bine acasa si sa ajute la rutina zilnica cu noul stil de trezire Sunrise. Noul efect Sunrise, cu tranzitia sa bogata si colorata prin lumina albastra spre o lumina portocalie blânda, imita soarele care apare la rasarit - oferindu-va un semnal de trezire relaxant dimineata sau în orice moment al zilei. Stilul de trezire Sunrise poate fi gasit în aplicatia Philips Hue, în sectiunea Wake up Automations (Automatizari de trezire) pentru utilizatorii Hue Bridge si în aplicatia Routines (Rutina) pentru utilizatorii Bluetooth. Stilul de trezire poate fi personalizat în functie de durata si de momentul zilei. Utilizatorii stilului de trezire existent - numit acum Fade to Bright - îsi pot îmbunatati experienta de trezire prin simpla selectare a optiunii Sunrise din ecranul de editare al Automatizarii.

Stilul de trezire Sunrise este optimizat pentru toate lampile cu reglaj si va fi lansat împreuna cu noua lampa reglabila Philips Hue Signe în culoarea stejarului. Lampa Signe reglabila în culoarea stejarului, cu profilul sau subtire si cu o baza în tonuri de lemn natural, este conceputa sa fie atât o piesa de referinta, cât si un accent subtil pentru dormitor. Este disponibila atât ca veioza, cât si ca lampadar.

Setati si reglati scenele de lumina instantaneu si fara efort

În cele din urma, Philips Hue introduce un nou accesoriu inteligent, înrerupatorul Philips Hue Tap, care ofera utilizatorilor un control si mai personalizat al luminilor inteligente din casa. Întrerupatorul cu cadran Tap are patru butoane, iar fiecare buton poate fi setat pentru a controla luminile inteligente din pâna la trei camere sau zone separate din casa. Atingeti un buton pentru a alege sau ajusta instantaneu orice scena de lumina. Cadranul Tap vine, de asemenea, cu un control intuitiv al atenuarii - cu cât rotiti mai repede sau mai încet cadenta cadranului, cu atât mai repede sau mai încet luminile inteligente se atenueaza sau se aprind mai mult. Întrerupatorul are, de asemenea, un design elegant, mat, în alb sau negru, ceea ce îl face sa se potriveasca cu decorul din orice colt al casei. De asemenea, poate fi folosit ca o telecomanda sau chiar montat magnetic pe orice suprafata metalica.

Experimentati Philips Hue - virtual!
Utilizatorii potentiali si cei existenti ai Philips Hue pot acum sa exploreze întreaga suita de caracteristici pe care Hue le ofera în aplicatia Philips Hue - perfecta pentru cei care intentioneaza sa înceapa calatoria lor în domeniul iluminatului inteligent.
Noul mod Demo poate fi gasit în sectiunea Explore a aplicatiei si ofera o serie de experiente virtuale care demonstreaza modul în care iluminatul inteligent Philips Hue poate transforma casa si îmbunatati rutina zilnica. Demo-urile exploreaza temele ambianta, divertisment si sentimentul de siguranta, cu o sectiune speciala dedicata accesoriilor Hue. Demonstratiile vor continua sa fie actualizate si îmbogatite în aplicatie cu noi teme, ajutându-i pe viitorii utilizatori sa vizualizeze experienta Hue.

Urmariti o înregistrare a evenimentului Digital Media Philips Hue
Utilizând urmatorul link, puteti viziona o înregistrare a evenimentului Digital Media Philips Hue, pentru a vedea demonstratiile noilor produse: https://www.philips-hue.com/newlaunches
"La Philips Hue, consideram ca personalizarea si controlul fara efort al luminilor noastre inteligente sunt esential pentru a crea o experienta placuta si personalizata de iluminat inteligent oriunde în casa. Cu noua noastra gama de produse, le oferim clientilor nostri optiuni de iluminat inteligent si flexibil, fie ca este vorba de crearea unei ambiante potrivite în rutina zilnica sau de adaugarea unei note de eleganta a designului în interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue în cadrul Signify.
Pentru mai multe informatii despre Philips Hue, va rugam sa vizitati www.philips-hue.com.