Noua gama de televizoare Samsung Neo QLED si Lifestyle 2022 este disponibila in Romania
calendar_month 20 Apr 2022, 12:50


Samsung Electronics Co., Ltd. anunta disponibilitatea comerciala a gamei 2022 de televizoare Neo QLED si Lifestyle, precum si noua serie 2022 de soundbar-uri, în Romania.

Prin intermediul acestor noi produse, Samsung redefineste rolul televizorului, pornind de la viziunea sa „Screens Everywhere, Screens for All”. În conformitate cu aceasta, Samsung a creat dispozitive care se conecteaza perfect între ele pentru a oferi posibilitati de personalizare si conectivitate cat mai diverse, asigurandu-se ca exista un ecran potrivit pentru fiecare ocazie si stil de viata. Astfel, produsele si caracteristicile din acest an transforma ecranul într-un un hub central pentru gaming, conectivitate, munca si multe altele.

Neo QLED 4K si 8K

Noua gama de ultima generatie, în frunte cu modelul premium QN900B, cuprinde sase serii, cu dimensiuni între 43" si 85". La nivel de imagine, gama Samsung Neo QLED 2022 include o serie întreaga de progrese semnificative: sursa de lumina Quantum Mini LED a fost îmbunatatita si mai mult prin adaugarea de mapare HDR pe 14biti (care ofera si mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia Quantum Matrix (ce controleaza, cu o precizie intensa, Mini LED-urile Samsung) este gandita pentru a fi si mai exacta alaturi de functia Shape Adaptive Light, furnizand detalii fascinante de imagine.

În ceea ce priveste sunetul, televizoarele Samsung Neo QLED 2022 sunt echipate cu difuzoare multidirectionale si, pentru prima data, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experienta de vizionare cu adevarat captivanta si cinematografica. Utilizatorii pot amplifica componenta audio prin asocierea perfecta cu un soundbar Samsung din noua gama. Asta înseamna o calitate audio impecabila, fara multitudinea de cabluri inestetice HDMI. Dolby Atmos Wireless este compatibil si cu noul soundbar Ultra Slim 2022 de la Samsung, conceput pentru o experienta audio captivanta cu un aspect mai estetic si o configurare minima.

Pe langa experienta audio-vizuala îmbunatatita, utilizatorii vor beneficia acum si de un Smart Hub încorporat prin intermediul caruia acestia se pot conecta la o serie de dispozitive inteligente. Special gandit pentru gameri, Samsung Gaming Hub1 va include o interfata dedicata de gaming pentru un acces si un control mai usor si intuitiv, împreuna cu o integrare a jocurilor în cloud. Astfel, alaturi de integrarea jocurilor în cloud, raspuns super-rapid (low input lag), 4K@144Hz2 si HDMI 2.1 (pentru toate porturile), utilizatorii vor fi pregatiti pentru o experienta de joc de generatie urmatoare. Împreuna, aceste inovatii interesante ofera cea mai buna experienta de divertisment la domiciliu, fiind potrivite pentru fiecare categorie de utilizator.

Televizoarele Lifestyle
De partea cealalta, portofoliul elegant de televizoare Lifestyle de la Samsung ofera o serie întreaga de inovatii cu scopul de a îmbogati atat experienta de vizionare, cat si întreaga estetica a casei.

În 2022, The Frame vine echipat cu un nou tip de display mat (Matte Display) de la Samsung, depasind cu mult limitarile de reducere a stralucirii si a reflexiilor pentru a îmbunatati experienta de vizionare. Matte Display difuzeaza lumina în diverse unghiuri si directii prin introducerea unei suprafete în relief pentru a preveni scaderea calitatii percepute a imaginii din cauza luminii naturale sau a reflexiei luminii ambientale seara.The Frame ofera, de asemenea, si un Magazin de Arta (Art Store) actualizat, care le faciliteaza abonatilor accesul rapid la peste 1.600 de piese de arta de la institutii de arta de renume. În cazul noului The Frame 2022, consumatorii se pot bucura acum de o perioada de încercare gratuita de 2 luni, extinsa cu 1 luna fata de perioada de încercare anterioara.

The Serif vine cu o carcasa cu finisaj mat pentru a se îmbina perfect cu ecranul Matte Display, accentuand designul iconic pentru a oferi cel mai premium look and feel.

The Sero, prezent si el în portofoliul de televizoare Lifestyle al Samsung, vine cu o gama de functii îmbunatatite. Ecranul Matte Display si noi functii inteligente au fost adoptate pentru o experienta optimizata a ecranului vertical.

The Frame 2022 va fi disponibil în dimensiuni de 32”, 43”, 50”, 55”, 65”, 75” si 85”, The Serif în dimensiuni de 43”, 50”, 55” si 65”, iar The Sero în dimensiunea de 43”.

Noua gama 2022 de televizoare Neo QLED si Lifestyle, precum si seria de soundbar-uri 2022 sunt acum disponibile comercial în Romania, în magazinele Samsung si la parteneri. Pentru mai multe informatii despre noile produse Samsung, va rugam sa vizitati www.samsung.com/ro.

1 Samsung Gaming Hub va fi lansat mai tarziu în acest an. Caracteristicile pot varia în functie de regiune.


2 Caracteristica 4K@144Hz poate varia în functie de model.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?