Noua gama de cuptoare Samsung Bespoke este acum disponibila in Romania
8/8138
calendar_month 04 Aug 2022, 17:00

Samsung Electronics lanseaza gama de cuptoare electrice încorporabile Bespoke, care îmbina perfect designul modern si tehnologia. Aceasta este dedicata consumatorilor care tin pasul cu ultimele tendinte de design si functionalitate pentru bucatariile moderne.
Noutatea gamei Bespoke de anul acesta consta în functiile de inteligenta artificiala pe care le au integrate. Cu ajutorul acestora, experienta gatitului devine una mult mai placuta si semnificativ mai eficienta pentru toti utilizatorii de electrocasnice Samsung, datorita functiilor:

\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • SmartThings Cooking – ofera mai mult confort în utilizare prin control direct din aplicatie. Poate fi pornit pentru preîncalzire, oprit, regla temperatura si timpul de gatire. Recomanda retete personalizate si creeaza un plan saptamanal pentru mese. De asemenea, ofera o experienta de gatit ghidata.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Dual Cook Steam™ – ofera flexibilitatea de a pregati diferite feluri de preparate prin rumenirea si coacerea sau gatirea la abur a alimentelor, toate împreuna.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Sous Vide – permite prepararea alimentelor în vid, la temperaturi joase, pastrand aromele si substantele nutritive datorita gatirii lente.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\nTehnologia Dual Cook permite functionarea celor doua zone de gatit, superioara si inferioara independent sau împreuna, cu setari de temperatura si timp diferite, obtinand rezultate optime de gatit si economie de timp si energie.
„Scopul nostru în ceea ce priveste aparatele electrocasnice este sa le oferim consumatorilor produse al caror design se integreaza perfect în locuinta lor, experiente personalizate de utilizare si posibilitatea de a avea un stil de viata cat mai sustenabil. Noul cuptor din seria Bespoke îndeplineste aceste conditii si speram ca le va face consumatorilor nostri experienta gatitului mult mai placuta”, mentioneaza Victor Armaselu, Vicepresedinte al Samsung Electronics în Romania si Bulgaria.
Cuptorul va fi disponibil din luna august pe samsung.com si în magazinele partenere.