Noile televizoare Philips Ambilight sunt si mai puternice cu a 7-a generatie a noului procesor P5
8/8418
calendar_month 07 Feb 2023, 17:45

Modelul de top OLED+908 utilizeaza cel mai recent panou META OLED
Indiferent de continutul de care utilizatorii doresc sa se bucure in 2023, fie ca este vorba de filme, fie sport sau jocuri video, TP Vision va oferi cea mai buna experienta datorita unei game largi de televizoare premium OLED noi, modele din seria "The Xtra" si televizoare LCD Ambilight. Toate modelele nou lansate au la baza noul procesor P5 din generatia 7. Noile televizoare Ambilight vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iunie.
OLED+908 – cel mai performant televizor Ambilight
Disponibil din toamna anului 2023 in diagonalele de 55", 65" si 77", OLED+908 dispune de cel mai recent panou META OLED si puterea procesorului P5 AI Gen.7, un sistem de sunet Bowers & Wilkins integrat si un sistem Next Gen Ambilight pe trei laturi. Toate acestea se combina intr-o experienta de vizionare captivanta, unica si de o calitate inalta.
Noul panou META OLED utilizeaza un strat Micro Lens Array si un algoritm META de crestere a luminozitatii pentru a oferi un potential luminos cu un varf de 2100 Nits, ceea ce reprezinta o crestere de 70%, oferind in acelasi timp un unghi de vizualizare mai larg si o imbunatatire a eficientei energetice.
Procesorul P5 AI de generatia a 7-a ofera o versiune imbunatatita a inteligentei ambientale, care permite ajustarea in timp real a luminozitatii, a gamei si a raspunsului cromatic al ecranului pentru a garanta o performanta optima adaptata la conditiile de iluminare ambientala.
A doua versiune a Ambient Intelligence utilizeaza un nou senzor de lumina care poate masura acum temperatura de culoare a luminii din camera de vizionare, astfel incat punctul alb al imaginii de pe ecran se potriveste exact cu nuanta in timp real a iluminarii ambientale a camerei.
Functia Super Resolution imbunatatita ofera, de asemenea, o claritate exceptionala a marginilor, creand in acelasi timp detalii bogate in zona principala a obiectului afisat pe ecran.
Performanta sunetului este pe masura calitatii imaginii datorita sistemului de sunet Bowers & Wilkins 3.1, de 80 W, cu sase elemente frontale orientate direct spre ascultator intr-un aranjament dedicat stanga, centru, dreapta (LCR), ce ofera o anvelopa sonora ampla si dialoguri clare. Basul profund si precis este furnizat de un subwoofer mare, montat in spate si sustinut de patru radiatoare pasive.
La fel ca toate televizoarele OLED Ambilight 2023, OLED+908 va dispune de noul sistem de operare Google TV, o versiune rafinata si mai sofisticata a experientei Android TV deja existente, cu o interfata si un ecran de pornire mai intuitive si care ofera acum un accent mai mare pe continut personalizat si recomandari adaptate. Meniul functiilor si al setarilor cheie este mai usor de accesat iar interfata grafica ocupa mai putin spatiu pe ecran.
Design-ul minimalist al televizorului OLED+908 are o rama metalica super-subtire de culoare inchisa care se asorteaza cu grila difuzoarelor acoperita cu panza Kvadrat Audiomix si cu noul suport metalic deschis cu rama neagra lucioasa. OLED+908 prezinta o noua telecomanda cu o baterie reincarcabila prin USB-C, o noua tasta rapida pentru a activa si dezactiva iluminarea de fundal si un senzor de miscare care detecteaza si activeaza iluminarea de fundal atunci cand telecomanda a fost ridicata.
OLED808 – imbunatatiri pentru cea mai admirata gama OLED
Seria OLED808 adauga o noua diagonala la gama de televizoare Ambilight prin intermediul primului model de 42" care se alatura versiunilor de 48", 55", 65" si 77" deja existente.
Aceasta gama beneficiaza de puterea noului procesor P5 AI Gen.7 si de tehnologiile Ambient Intelligence V2 si Super Resolution. Pentru a garanta imagini excelente, seria OLED808 dispune de panouri OLED_EX cu luminozitate inalta de 1000 Niti pentru ecranele de 55" si mai mari.
OLED808 si toata seria OLED 2023 ofera o performanta avansata pentru jocuri video, oferind acum portului HDMI 2.1 e-Arc compatibilitate Dolby Vision la o rezolutie 4K-120Hz, suport VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz cu o latime de banda completa de 48Gbps (444, 12 biti), compatibilitate FreeSync Premium si G-SYNC, dar si modurile Auto Game si Auto-Low-Latency.
Calitatea sunetului continua sa fie la inaltime datorita unui sistem de sunet 2.1 integrat, de 70 W (50 W pentru modelul de 42") cu un sistem de procesare mai performant care controleaza cu precizie distributia semnalului catre difuzoarele cu doua cai stanga-dreapta si catre difuzorul de bas dedicat cu inel triplu, orientat spre spate si sustinut de patru radiatoare pasive.
OLED808 are un design foarte subtire cu o rama exterioara neagra din metal, care se armonizeaza cu detaliile si precizia sporita a culorilor oferite de sistemul Ambilight Next Gen pe trei laturi, pentru a crea cea mai captivanta experienta de vizionare.
Majoritatea versiunilor OLED808 dispun de standuri pivotante EVO din mental cromat-satinat, exceptie facand modelul de 77” care utilizeaza suporti ficsi cu acelasi finisaj.
Sistemul de operare Google TV si noua interfata de utilizare asigura, de asemenea, o experienta de utilizare mai simpla si mai personalizata.
Performanta MiniLED mai accesibila cu seria "Xtra"
Primul model din noua serie "The Xtra", care va fi lansat dupa jumatatea anului, este televizorul MiniLED 9308 cu dimensiuni de 55" si 65" care ofera un raport pret/performanta remarcabil.
Pozitionat sub modelele Ambilight OLED, modelul 9308 ofera o performanta exceptionala a imaginii si a sunetului, datorita procesorului P5 Gen.7 si a unui panou de 120 Hz, 98% DCI WCG, care produce o luminozitate de 1000 Niti, dar si unui sistem de sunet frontal Bowers & Wilkins 2.1 de 64W.
Vizionarea unica si captivanta este oferita prin intermediul sistemului Ambilight pe trei laturi, iar utilizatorii se pot bucura de o experienta smart TV imbunatatita de catre TP Vision.
Designul European premium se remarca printr-o rama metalica foarte ingusta de culoarea antracitului si de o banda subtire in partea de jos a ecranului de culoare neagra cu finisaj periat, care se potriveste cu finisajul suportului cu rama deschisa. Design-ul este completat de materialul Kavdrat pe grila difuzorului.
Un al doilea nivel introductiv al setului Xtra MiniLED, seria 9008, va fi lansat in versiuni de 55" 65" si 75", cu P5 Gen.7, un panou de 120Hz-1000 Niti, un sistem audio 2.0 de 40W si suporti de culoare gri-antracit.
The One continua sa impresioneze
Gama de succes "The One" Performance Series continua sa fie o parte extrem de importanta a gamei de televizoare Philips Ambilight si va fi completata de doua noi serii in al doilea trimestru al anului 2023: 8808 si 8508, ambele serii fiind dotate cu procesorul P5 Gen.7.
Televizoarele "The One" continua sa ofere un nivel similar de performanta, design european si calitate precum cele din clasele superioare, dar la un pret mediu, ultracompetitiv.
Seria 8808 va oferi ecrane de 43", 50", 55", 65", 75" si 85", in timp ce modelul 8508 va fi disponibil in versiuni de 43", 50", 55' si 65".
Panourile WCG de inalta calitate se regasesc in ambele game, cu 120 Hz pentru 8808 si 60 Hz pentru 8508.
Panoul 8508 60Hz dispune, de asemenea, de tehnologia DLG si HRS pentru a oferi continut 4K 120Hz cu fluiditatea miscarilor si precizia apropiata de cea a unui panou nativ de 120Hz.
Ambele serii dispun de sistemul Ambilight pe trei laturi si de noul sistem de operare Google TV si o interfata mai intuitiva.
Versiunile 43" – 65" ale modelului 8808 sunt prevazute cu o rama de culoare gri-antracit, cu un finisaj periat pe marginea inferioara a ecranului, iar suportul pivotant EVO este, de asemenea, finisat in culoarea gri-antracit. Versiunile de 75" si 85" ale modelului 8808 sunt prevazute cu suporti rotunzi de culoare gri-antracit.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?