Doua noi modele OLED+ sunt vedetele gamei de televizoare Philips Ambilight din 2022
8/8172
calendar_month 31 Aug 2022, 14:00

Philips TV & Sound lanseaza noile televizoare Ambilight: vârful de gama OLED+937 și un al doilea model Philips OLED+907 echipat cu sistem de sunet Bowers & Wilkins. Toate modelele dispun de o versiune personalizata a sistemului de operare Android 11 TV OS.

Philips OLED+937

Televizorul OLED+937 de 65 inci combina o versiune îmbunatațita a motorului de procesare Philips AI Dual Engine cu un radiator special de racire ce ofera o luminozitate maxima de 1300 niți pe cel mai recent panou OLED EX.

În plus fața de funcțiile AI dedicate, versiunea din 2022 a motorului de procesare a imaginii P5 AI Intelligent Dual Engine include funcția Advanced HDR care optimizeaza performanța HDR prin maparea tonurilor cadru cu cadru în locul unei medii de valori pentru fiecare scena.

Sistemul de sunet Bowers & Wilkins a fost și el îmbunatațit, iar pentru prima data acesta dispune de difuzoare laterale dedicate în stânga și în dreapta pentru a crea un aranjament 5.1.2 real. Puterea de ieșire crescuta, de 95 W, asigura un sunet cu adevarat captivant și precis, care umple cu adevarat camera.

OLED+937 este unul dintre primele televizoare care beneficiaza de tehnologia Philips Ambilight Next Generation, care, în loc sa împarta LED-urile montate în spate în grupuri, permite acum controlul individual al fiecarui LED pentru a oferi un spectru mai larg de culori și o potrivire mai precisa cu imaginea de pe ecran. Rezultatul este o performanța Ambilight și mai captivanta și o imagine care se extinde dincolo de limitele ecranului.

Un nou mod Aurora afișeaza împreuna cu Ambilight o galerie de imagini și videoclipuri prestabilite pentru a crea un fundal multimedia artistic în living room.

OLED+937 ofera o experiența de gaming excelenta, cu compatibilitate G-sync și Free-sync Premium, bara afișata pe ecran dedicata setarilor pentru jocuri video, plus o noua funcție VRR Shadow Enhancer, conceputa pentru a optimiza performanța jocurilor în funcție de rata de reîmprospatare a panoului.

Calitatea premium este oferita și de designul european al modelului OLED+937 cu noul panou OLEX EX ce dispune de muchii ultra subțiri ce se îmbina perfect cu rama minimalista din metal a setului și o integrare mai buna cu aura creata de Ambilight.

Carcasa difuzoarelor continua sa fie integrata ca parte a suportului pentru TV, iar acum este prevazuta cu pânza Kvadrat Audiomix atât pe partea superioara, cât și pe cea frontala, cu grile pentru difuzoare din metal satinat perforat la fiecare capat.

Noua telecomanda include o lumina de fundal acționata prin mișcare, un finisaj argintiu de înalta calitate iar spatele acesteia este acoperit cu o piele Muirhead sofisticata.

Modelul OLED+937 65” a câștigat de curând distincția Home Theatre TV în cadrul galei premiilor EISA 2022.

Philips OLED+907

Noul OLED+907 îmbunatațește considerabil formatul popular al modelului original OLED+903, integrând discret un sistem audio Bowers & Wilkins în silueta generala a televizorului.

Calitatea excepționala a imaginii este asigurata de combinația dintre a 6-a generație a sistemului de procesare performant P5 AI și versiunea Royal a celui mai recent panou OLED EX cu radiator integrat, care ofera o luminozitate maxima de 1300 niți pe televizoarele de 55 și 65 de inci.Sistemul de iluminare pe trei laturi ofera performanța Ambilight Next Generation și noul mod Aurora.

Calitatea sunetului se datoreaza sistemului audio Bowers & Wilkins 3.1 de 80 W, cu șase difuzoare montate frontal care acționeaza direct spre utilizator într-un aranjament stânga – centru - dreapta și care ofera un sunet larg și un dialog clar. Basul precis și accentuat este oferit de un subwoofer mare poziționat în spate și completat de 4 membrane pasive.

Ideal pentru gaming, televizorul OLED+907 dispune de o bara de setari pentru jocuri video și este compatibil atât cu Freesync Premium, cât și cu G-Sync, oferind în același timp redare 4K 120VRR (120 hz – rata de reîmprospatare variabila) prin intermediul modului de monitor.

Designul european premium al TV-ului include un suport metalic plat și minimalist, montat central și cu finisaj crom satinat, în timp ce incinta sonora discreta acoperita în pânza Kvadrat Audiomix se întinde pe întreaga lațime a parții inferioare a televizorului.

Rama minimalista de metal este mai apropiata de imaginea ecranului și experiența Ambilight datorita muchiilor înguste ale noului panou OLED EX.

Televizoarele OLED+907 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 8299 Lei.
Televizoarele OLED+937 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 18499 Lei.