hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Fii in siguranta pe Internet: castiga licente antivirus

Fii in siguranta pe Internet: castiga licente antivirus

calendar_month 07 Dec 2010, 14:40
Scrie in pagina noastra de Facebook raspunsul la intrebarea “Care ti se pare cea mai importanta functie de securitate a AVG Internet Security 2011?” si convinge-ti prietenii sa dea Like raspunsului tau!
(Exemplu: “Cea mai importanta functie de securitate a AVG Security 2011 este solutia de scanare in timp real, LinkScanner.”).
Intra pe Hit.ro, citeste articolul “AVG Internet Security 2011 – tu cum stai cu securitatea online?” pentru a te inspira si pentru a gasi cat mai multe variante de raspuns.
Raspunsurile incomplete sau irelevante nu vor fi luate in calcul.

Premiile se ofera in ordine descrescatoare a numarului de Like-uri (minim 20). Like-urile vor fi analizate si validate. Se vor lua in considerare doar LIKE-urile de la utilizatori diferiti, conturi cu un numar minim de 30 de prieteni pe Facebook si nu se accepta Like-urile concurentului la propria postare!
Premiile oferite vor consta in 3 licente originale AVG Internet Security 2011, in valoare de 148 de lei fiecare, oferite de catre ASBIS Romania.
Concursul se desfasoara in perioada 07.12.2010 - 16.12.2010, ora 15:00. Castigatorii concursului vor fi desemnati in decursul zilei de vineri, 17.12.2010.
Intra in concurs AICI.
Aduna cat mai multe Like-uri! Spor la convins prietenii!
* In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 3 zile la solicitarea de a ridica premiul, va fi selectat un alt castigator.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator.
*** La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?