hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Fara virusi, fara griji! Castiga una dintre cele 5 licente antivirus G Data Internet Security 2012!

Fara virusi, fara griji! Castiga una dintre cele 5 licente antivirus G Data Internet Security 2012!

calendar_month 22 Dec 2011, 20:46
Pentru ca stim ca securitatea PC-ului tau si a informatiilor tale personale sunt importante, Hit.ro si Antivirusmag.ro iti ofera 5 licente electronice Antivirus G Data Internet Security 2012!
Cum participi? E simplu! Parcurge urmatorii 3 pasi si in 3 minute ai intrat in concurs:
1. Logheaza-te prin Facebook si mentioneaza 2 avantaje al software-ului antivirus G Data Internet Security ( pe care le vei gasi in articolele HIT.ro promovate in perioada concursului ) si o urare IT pentru anul 2012 ( urarile care contin termenul "antivirus" primesc bonus la punctajul final ) prin intermediul formularului de mai jos.
2. Da-ne “Like” la pagina de Facebook HIT.ro.
3. Convinge-ti prietenii sa dea like si share la comentariile tale.
In total, vor fi 5 castigatori a cate o licenta electronica G Data Internet Security 2012, pentru 1 PC, valabila 1 An.
Castigatorii vor fi alesi in functie de calitatea comentariilor. Primele 5 cele mai apreciate comentarii vor fi premiate cu cate o licenta electronica G Data Internet Security 2012 pentru 1 PC, valabila 1 An.

Perioada de desfasurare a concursului:
23 decembrie 2011 - 31 decembrie 2011

Desemnarea castigatorilor
Castigatorii vor fi alesi in functie de calitatea comentariilor. Primele 5 cele mai apreciate comentarii vor fi premiate cu cate o licenta electronica G Data Internet Security 2012 pentru 1 PC, valabila 1 An.
Castigatorii vor fi desemnati dupa urmatorul algoritm:
- pentru fiecare like sau share la comentariu, utilizatorul primeste 5 puncte;
- HIT.ro va acorda 10, 20, respectiv 30 de puncte fiecarui comentariu, in functie de calitatea acestuia;
- daca este folosit termenul "antivirus" in urare, utilizatorul primeste 20% bonus la punctajul final;
- comentariile care nu respecta conditiile de participare la concurs vor fi eliminate;
Castigatorii concursului vor fi desemnati in ziua de 4 ianuarie 2012.

Bonus Concurs
Pentru ca vrem sa oferim un cadou tuturor participantilor la concurs, cei care nu se vor numara printre cei 5 mari castigatori vor primi 10% discount pentru orice achizitie online de pe Antivirusmag.ro (pana la sfarsitul lunii ianuarie 2012), iar pana pe 31.12.2011 G Data Internet Security 2012 1an – 1PC –Licenta electronica se poate achizitiona la pretul de 50 lei ( TVA inclus ).

Despre G Data Internet Security 2012
G Data Internet Security 2012 detine cea mai buna rata de detectie reactiva si proactiva impotriva virusilor, malware-ului, phishing-ului si a programelor de tip spyware.
Poti naviga pe Internet, descarca software-uri, comunica prin e-mail sau efectua tranzactii bancare online, in totala siguranta! In plus, G Data Internet Security 2012 nu incetineste calculatorul deoarece utilizeaza un minim de memorie si scaneaza in mod Idle.
O licenta de G Data Internet Security 2012 - 1 PC - 1 An include:
• Update-uri ale semnaturilor de virusi la fiecare ora
• Toate update-urile de software si upgrade-uri gratuite de noi versiuni
• Descarcare gratuita a G Data MobileSecurity pentru telefoane sau tablete cu sisteme de operare Android


Termeni si conditii
*Toti participantii desemnati castigatori au obligativitatea sa trimita un email cu datele de contact la adresa redactie@hit.ro in termen de 2 zile.
** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 2 zile la solicitarea de a ridica premiul, va fi selectat participantul cu cel mai mare punctaj dupa primii 5 clasati.
*** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat participantul cu cel mai mare punctaj dupa primii 5 clasati.
**** La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii ActiveSoft.
***** HIT.ro isi rezerva dreptul de a inactiva comentariile care nu au un subiect legat de Concursul HIT.ro "Castiga una dintre cele 5 licente antivirus G Data Internet Security 2012".
Hit.ro si Antivirusmag.ro va ureaza succes !

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?