Editia a VII-a: Comenteaza articolele de pe Hit.ro si noi te premiem!
9/9285
calendar_month 17 Dec 2008, 11:08
Cum castigi premiul?

Comentezi articolele de pe Hit.ro si poti sa castigi un laptop ultra-performant.

Mai multe comentarii, mai multe sanse!Pentru a comenta articolele de pe site trebuie sa fii membru in comunitea Hit.ro. Daca nu esti inca membru fa-ti un cont aici , apoi scrie comentarii la articolele site-ului si ai intrat in concurs. Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi stirea preferata si ai intrat in concurs.


Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, cei care posteaza cele mai multe comentarii in perioada 17 decembrie 2008 – 17 februarie 2009 vor avea intaietate in castigarea premiului. Incepand cu 17 decembrie, comentariile voastre intra automat in concurs.De unde comentezi?

Intri pe articolul dorit, iar la sfarsitul acestuia poti sa iti scrii comentariile in sectiunea „Opiniile cititorilor”. Pentru a comenta ai nevoie de un cont pe Hit.ro.Comentariul tau conteaza!

Daca ai folosit unul din produsele/softurile prezentate pe site sau ai mai multe informatii despre ele scrie-ti parerea. Noi te premiem, iar utilizatorii afla mai multe informatii despre respectivul produs/soft. Au mai multe sanse acei useri care trimit articole, propuneri si se implica activ in dezvoltarea comunitatii site-ului.Perioada de desfasurare:

Toate comentariile postate in perioada 17 decembrie 2008 – 17 februarie 2009 la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat in data de 17 februarie 2009 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au postat comentarii pe site.Ce poti castiga?

Un laptop ultra-performant: procesor dual-core, 2GB RAM, placa video 128MB.Nu uitati: Cat mai multe comentarii, cat mai multe sanse!* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.

** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de cel mult 3 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.