Editia a VI-a: Comentezi un articol pe Hit.ro si noi te premiem!
2/263
calendar_month 16 Sep 2008, 13:24
Cum castigi premiul?

Comentezi orice articol vrei pe Hit.ro si poti sa castigi un laptop Toshiba Satellite A300D-11S. Mai multe comentarii: mai multe sanse.

Pentru a comenta stirile de pe site trebuie sa fii membru in comuniatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru fa-ti un cont aici, iar apoi scrie un comentariu la unul din articolele site-ului si ai intrat in concurs. Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi stirea preferata si ai intrat in concurs.De unde comentezi?

Intri pe articolul dorit, iar la sfarsitul acestuia ai sectiunea „Opiniile cititorilor” unde poti sa iti scrii comentariul(ile). Pentru a comenta ai nevoie de un cont pe hit.ro.

Comentariul tau conteaza!

Daca ai folosit unul din produsele/softurile prezentate pe site sau ai mai multe informatii despre ele scrie-ti parerea. Noi te premiem, iar utilizatorii afla mai multe informatii despre respectivul produs/soft.

Perioada de desfasurare:

Toate comentariile postate in perioada 16 septembrie 2008 – 15 decembrie 2008 la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat in data de 16 decembrie 2008 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, iar castigatorul va fi selectat chiar de catre managerul companiei.

Ce poti castiga?

Un laptop Toshiba Satellite A300D-11S

* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.

** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.