hit.ro  »  Stiri  »  Concursuri  »  Editia a V-a: Comentezi articolele pe Hit.ro si noi te premiem cu un laptop!

Editia a V-a: Comentezi articolele pe Hit.ro si noi te premiem cu un laptop!

calendar_month 16 Iul 2008, 20:51
Cum castigi premiul?

Comentezi orice articol vrei pe Hit.ro in perioada 16 iulie - 15 septembrie 2008 si poti sa castigi un laptop Toshiba Satellite A300D-11S oferit de Cel.ro. Mai multe comentarii: mai multe sanse.

Pentru a comenta stirile de pe site trebuie sa fii membru in comuniatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru fa-ti un cont aici , iar apoi scrie un comentariu la unul din articolele site-ului si ai intrat in concurs. Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi articolul preferat si ai intrat in concurs.

De unde comentezi?

Odata logat, intri pe stirea preferata, dai click pe "Adauga comentariul tau" de la sfarsitul oricarui articol.

Comentariul tau conteaza!

Daca ai folosit unul din produsele/softurile prezentate pe site sau ai mai multe informatii despre ele sau pur si simplu ai ceva de supus logheaza-te (sau inscrie-te daca nu ai deja cont aici ) si scrie-ti parerea. Noi te premiem, iar utilizatorii afla mai multe informatii despre respectivul produs/soft.

Perioada de desfasurare:

Toate comentariile postate in perioada 16 iulie – 15 septembrie 2008 la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat in data de 15 septembrie 2008 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, iar castigatorul va fi selectat chiar de catre managerul companiei.

Ce poti castiga?

Un laptop Toshiba Satellite A300D-11S oferit de Cel.ro. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?