hit.ro  »  Stiri  »  Concursuri  »  Editia a III-a: "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

Editia a III-a: "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

calendar_month 11 Mar 2009, 09:54
Comenteaza pe forum despre telefoane mobile si poti castiga un Nokia E51!

Cum participi?
Comentezi pe forumul Hit.ro despre telefoane mobile si poti sa castigi un telefon Nokia E 51.

  • Mai multe comentarii, mai multe sanse!Pentru a comenta pe forum trebuie sa fii membru in comunitatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici apoi intra pe forum, comenteaza, spune-ti parerea despre topicurile deschise sau deschide chiar tu un subiect nou de discutie si ai intrat in concurs! Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de utilizator si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi la subiectul preferat si ai intrat in concurs.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, cei care posteaza cele mai multe comentarii pe forum, in sectiunea de telefoane mobile, in perioada 09 martie – 15 mai 2009 vor avea intaietate in castigarea premiului.

Incepand cu 09 martie, comentariile voastre intra automat in concurs.

Perioada de desfasurare:

Toate comentariile postate in perioada 09 martie – 15 mai 2009 la sectiunea de telefoane mobile din forum Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat incepand cu data de 18 mai 2009 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au postat comentarii pe forum conform regulamentului.

Ce poti castiga?
Un telefon Nokia E51.

  • Nu uita: Mai multe comentarii, mai multe sanse!* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 3 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?