hit.ro  »  Stiri  »  Concursuri  »  Editia a II: Hit.ro iti da liber la joaca!

Editia a II: Hit.ro iti da liber la joaca!

calendar_month 02 Oct 2008, 09:44
Cum castigi premiul?

Comentezi orice articol vrei pe Hit.ro si poti sa castiga saptamanal un super joc pe DVD: Far Cry 2 distribuit de Ubisoft Romania .

Pentru a comenta stirile de pe site trebuie sa fii membru in comuniatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru fa-ti un cont aici, iar apoi scrie un comentariu la unul din articolele site-ului si ai intrat in concurs. Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi stirea preferata si ai intrat in concurs. Urmareste in fiecare zi castigatorul sa vezi daca te numeri printre ei!

De unde comentezi?

Odata logat, intri pe stirea preferata, iar la sfarsitul fiecarui articol gasesti formularul de comentarii.

Comentariul tau conteaza!

Daca ai folosit unul din produsele/softurile/jocurile prezentate pe site sau ai mai multe informatii despre ele sau pur si simplu ai ceva de supus logheaza-te (sau inscrie-te daca nu ai deja cont) si scrie-ti parerea. Noi te premiem, iar utilizatorii afla mai multe informatii despre respectivul produs/soft.

Perioada de desfasurare:

Concursul „Hit.ro iti da liber la joaca!” se desfasoara in perioada 2 octombrie – 2 noiembrie 2008.

In fiecare zi de luni (in perioada 2 octombrie – 2 noiembrie 2008) va fi anuntat castigatorul saptamnii precedente. Premiile se vor acorda in de de: 7 noiembrie deoarece jocul se lanseaza abia la sfarsitul lunii octombrie. Acestea se vor decerna prin tragere la sorti, in concurs intrand toti utilizatorii Hit.ro care au comentat cel putin un artincol pe hit.ro in saptamana anterioara anuntarii.

Ce poti castiga?

Unul din cele cinci jocuri pe DVD: Far Cry 2 .

Premiile sunt oferite de Hit.ro si UbisoftRomania .

* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.

** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.

CASTIGATORII CONCURSULUI "HIT.RO ITI DA LIBER LA JOACA!" :

Primul castigator al concursului "HIT.RO ITI DA LIBER LA JOACA!" este Aurelian Russindilar din Radauti, judetul Suceava, care semenaza comentariile de pe site-ul Hit.ro cu userul buf0n. Acesta a castigat un joc original Far Cry 2. Premiul va fi trimis catre castigator in data de 7 NOIEMBRIE 2008.

Al doilea castigator al unui joc Far Cry 2 este Mihai Rebegel, din Ramnicu Valcea, judetul Valcea, care semneaza comentariile pe Hit.ro cu userul Sinister. Premiul va fi trimis catre castigator in data de 7 NOIEMBRIE 2008.

Al treilea castigator al unui joc Far Cry 2 este Adrian Zamescu, din Roman, judetul Neamt, care semneaza comentariile pe Hit.ro cu userul Woden. Premiul va fi trimis catre castigator in data de 7 NOIEMBRIE 2008.Al patrulea castigator al unui joc Far Cry 2 este Alex Deaconu, din Bucuresti, care semneaza comentariile pe Hit.ro cu userul alexakabud. Premiul va fi trimis catre castigator in data de 7 NOIEMBRIE 2008.

Ultimul castigator al jocului Far Cry 2 este Paul Petcu, din Bucuresti, care semneaza comentariile pe Hit.ro cu userul Tano10. Premiul va fi trimis catre castigator in data de 7 NOIEMBRIE 2008.

Editia a II a a concursului "HIT.RO ITI DA LIBER LA JOACA!" s-a incheiat. FELICITARI castigatorilor! 

Sondaj

Folositi internetul pentru: