hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Editia a II-a: Comentezi pe forumul Hit.ro si intri in concursul "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

Editia a II-a: Comentezi pe forumul Hit.ro si intri in concursul "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

calendar_month 17 Dec 2008, 10:50

Comenteaza pe forum despre telefoane mobile si poti castiga un Nokia E51!

Cum participi?


Comentezi pe forumul Hit.ro despre telefoane mobile si poti sa castigi un telefon Nokia E 51.


Mai multe comentarii, mai multe sanse!

Pentru a comenta pe forum trebuie sa fii membru in comunitatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici apoi intra pe forum, comenteaza si ai intrat in concurs! Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de utilizator si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi la subiectul preferat si ai intrat in concurs.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, cei care posteaza cele mai multe comentarii pe forum, in sectiunea de telefoane mobile, in perioada 17 decembrie 2008 – 01 martie 2009 vor avea intaietate in castigarea premiului.

Incepand cu 17 decembrie, comentariile voastre intra automat in concurs.

Perioada de desfasurare:


Toate comentariile postate in perioada 17 decembrie 2008 – 01 martie 2009 la sectiunea de telefoane mobile din forum Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat in data de 1 martie 2009 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au postat comentarii pe forum conform regulamentului.

Ce poti castiga?


Un telefon Nokia E51.

* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.


** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?