Concurs: Fara virusi, fara probleme! Castiga licente antivirus Norton!
1/11135
calendar_month 04 Feb 2011, 12:32
Castigatorii concursului "Fara virusi, fara probleme!" sunt:
Deac Ioan-Valer: Tg. Mures
Mehedintu Danut: Brasov
Oancea Gabriela: Branesti
Cirjan Andreea Iuliana: Craiova
Gheorghe Constantin: Pucioasa
Felicitari!
-------------------------
Pentru ca stim ca securitatea ta si a PC-ului tau sunt importante, Hit.ro si Antivirusmag.ro iti ofera 5 pachete antivirus Norton 360 4.0 care ofera toate serviciile de protectie de care ai nevoie.
Cum participi?
Pentru a castiga, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te abonezi la newsletterul Hit.ro. Completeaza formularul de mai jos cu adresa ta de mail si inscrie-te pentru a primi pe mail newsletterul Hit.ro.
Apoi, nu mai trebuie decat sa raspunzi corect la intrebarea concursului si vei avea toate sansele sa castigi unul din premiile puse in joc.

Daca esti deja abonat la newsletterul Hit.ro, nu trebuie decat sa completezi formularul de mai jos, sectiunea "Sunt abonat la newsletterul Hit.ro" si sa raspunzi corect la intrebarea concursului.
Pentru a te inspira si pentru a gasi varianta de raspuns corecta, intra pe Hit.ro, citeste articolul "Antivirus Norton 340 4.0 - functii de securitate" si cauta raspunsul corect.
Poti castiga unul dintre cele 5 pachete antivirus Norton 360 4.0, cu valabilitate 1 an, oferite de Antivirusmag.ro. Fiecare pachet contine o licenta care poate fi folosita pentru activarea produsului pe trei calculatoare diferite.
In total, vor fi 5 castigatori ai cate unui pachet antivirus Norton 360 4.0. Castigatorii vor fi alesi dintre acei participanti care sunt inscrisi la newsletterul Hit.ro si care au raspuns corect la intrebarea concursului, prin tragere la sorti.
Si, pentru ca vrem ca toata lumea sa castige, toti participantii la concurs care nu se vor numara printre cei 5 mari castigatori ai cate unui pachet antivirus Norton, vor primi 10% discount pentru orice achizitie online de pe Antivirusmag.ro (pana la sfarsitul lunii februarie).
Participa la concurs!
Perioada de desfasurare a concursului:
04 februarie 2011 – 18 februarie 2011
Premiul va fi decernat dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro.
Concursul se desfasoara in perioada 04.02.2011 - 18.02.2011. Castigatorii concursului vor fi desemnati in decursul zilei de vineri, 18.02.2011.
* Daca adresa de mail introdusa pentru inscrierea la newsletter nu este valida, va fi ales alt castigator.
** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 3 zile la solicitarea de a ridica premiul, va fi selectat un alt castigator.
*** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator.
**** La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?