hit.ro  »  Stiri  »  Concursuri  »  Comentezi pe Hit.ro si te trimitem la IT Forum 2008 la Barcelona

Comentezi pe Hit.ro si te trimitem la IT Forum 2008 la Barcelona

calendar_month 22 Mai 2008, 16:17
Castigatorul concursului “IT Forum 2008 la Barcelona”

In perioada, 22 mai – 1 octombrie s-a desfasurat pe site-ul nostru
concursul “Comentezi pe Hit.ro si te trimitem la IT Forum 2008 de la
Barcelona”.

Tot ce trebuia sa faceti in aceasta perioada era sa
comentati in sectiunea “Specialisti IT” articolele publicate impreuna cu
compania Microsoft iar o echipa de specialisti formata din cadrul celui mai
mare producator software si redactia Hit.ro a selectat cel mai activ user.

Au avut mai multe sanse acei useri care au trimis articole,
propuneri si s-au implicat activ in dezvoltarea acestei sectiuni, care odata
cu incheierea concursului a devenit inactiva.

Castigatorul concursului este Matei Marculescu din Cluj,
cunoscut pe site cu nick-ul matei_m. Felicitari!

Cum castigi premiul?

Primul pas este sa devii membru pe site-ul Hit.ro. Devenind membru activ pe site-ul nostru (vezi detalii la "Cum devii membru") profilul tau se updateaza pe masura ce faci o actiune.

Ce inseamna actiune:

- Raspunzi la intrebarile care apar in sectiunea "Specialisti IT" pe Hit.ro. Intrebarile vor fi anuntate bilunar in sectiunea "Specialisti IT", iar raspunsurile le vei putea da pe Fromul Hit.ro in categoria Concursuri .

Ai mai multe sanse daca, in plus:

- Comentezi orice articol din sectiunea "Specialisti IT" pe Hit.ro

- Propui un articol (fie scris de tine, fie o tema pe care sa o tratam noi) si trimite-o la redactie@hit.ro

O echipa de specialisti de la Microsoft si Hit.ro vor analiza activitatea fiecarui user care comenteaza in sectiunea Specialisti IT [link] si raspund la intrebarile concursului de pe Forum vezi link. Castigatorul va fi desemnat dintre cei mai activi useri care vor raspunde cerintelor enuntate mai sus.

Fii activ in perioada 22 mai - 1 octombrie 2008 si poti sa castigi o excursie la cel mai mare targ IT destinat specialistilor din domeniu IT din Europa - IT Forum Barcelona 2008.

Compania Microsoft si revista electronica Hit.ro iti ofera sansa unica de a fi fata in fata cu cei mai buni la forumul IT din acest an de la Barcelona.

Alaturi de participarea la evenimentul de la Barcelona, premiu pe care ai sansa sa il castigi devenind membru activ in sectiunea "Specialisti IT" de pe site-ul Hit.ro, vei mai beneficia de gratuitate in ceea ce priveste costurile deplasarii, cazarii si chiar o diurna zilnica.

ATENTIE!

Trebuie sa faci cel putin o actiune (adica sa raspunzi la o intrebare sau sa propui un articol), pentru a te califica pentru concurs. Mai multe actiuni, mai multe sanse pentru tine. Mai multe comentarii, si mai multe sanse pentru tine pentru ca profilul tau se va actualiza permanent.

Cum devii membru?

Pentru a raspunde si comenta articolele de pe site trebuie sa fii membru in comunitatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont intrand in sectiunea Login si apoi selecteaza "cont nou". Desfasoara minim o actiune din cele patru si ai intrat in concurs.

Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa raspunzi la intrebare si comentezi stirea preferata si ai intrat in concurs.De unde comentezi?

Odata logat, intri pe stirea preferata, dai click pe "Adauga comentariul tau" de la sfarsitul oricarui articol din sectiunea "Specialisti IT ".

Comentariul tau conteaza!

Daca ai folosit unul dintre produsele/softurile prezentate pe site sau ai mai multe informatii despre ele sau pur si simplu ai ceva de spus logheaza-te (sau inscrie-te daca nu ai deja cont) si scrie-ti parerea. Noi te premiem, iar utilizatorii afla mai multe informatii despre respectivul produs/soft.

Perioada de desfasurare:

Toate raspunsurile la intrebari, propunerile de articole si comentariile postate in perioada 22 mai - 1 octombrie 2008 din sectiunea "Specialisti IT" intra in concurs. Premiul va fi decernat in data de 1 octombrie 2008 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro.

Ce poti castiga?

O excursie pentru o persoana la IT Forum 2008 de la Barcelona (in perioada 3-7 noiembrie 2008).

Bilet de participare la eveniment - 1.500 de euro plus calatoria cu avionul, cazarea (masa inclusa) si o diurna zilnica asigurata prin castigarea premiului.

* La acest concurs nu pot participa membrii echipei Hit.ro

** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?