Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipa de iubitori ai tehnologiei care am avut sansa de a fi implicati intr-un proiect ambitios ce ne permite sa ne dezvoltam cunostintele din domeniul IT&C si sa impartasim aceste cunostinte unui numar foarte mare de utilizatori.

Ce oferim?

Informaţii proaspete prezentate obiectiv despre tehnologie in general si calculatoare in particular. Fie ca este vorba de stiri, articole, teste comparative, enciclopedie sau tips&tricks, incercam sa structuram informatiile incat sa puteti face usor legatura intre piesele puzzle-ului reprezentat de HIT.ro.

Misiunea noastra

Sa fim sursa de informare de referinta in domeniul IT&C din Romania. Desi pare un obiectiv ambitios avem incredere in ambitia si experienta membrilor echipei noastre si in dorinta comunitatii iubitorilor de tehnologie de a avea la dispozitie o biblioteca de informare credibila.

Ce asteptam de la voi?

Avem nevoie de la cititorii nostri de observatii, critici, propuneri, orice fel de feedback constructiv ce ne permite sa va oferim materiale de calitate, care sa va ajute sa faceti primii pasi in domeniul tehnologiei, sa aprofundati ceea ce stiati deja sau care pur si simplu sa va satisfaca nevoia de a fi informat.

(10 Nov 2021)