Telekom Romania Mobile anunta Black Friday pur si simplu
3/35493
calendar_month 10 Nov 2023, 12:10


Intre 10 - 14 noiembrie, Telekom are oferte super avantajoase si transparente pentru toti utilizatorii
 
Telekom Romania Mobile lanseaza vineri, 10 noiembrie, Black Friday Pur si simplu, continuand sa sustina angajamentul de a le oferi romanilor ”MOBIL PUR SI SIMPLU”.

Pana pe 14 noiembrie, Telekom Romania Mobile invita romanii sa profite de oferte transparente si avantajoase, valabile pentru toti clientii, nu doar la portare, incluzand reduceri de 50% la abonament si de pana la 50% la telefoane.

Astfel, pentru abonamentele fara telefon contractate exclusiv online, pentru 24 de luni, Telekom Romania Mobile ofera 50% reducere la pretul lunar al abonamentului, pe toata perioada contractuala. Un abonament 5G nelimitat cu roaming inclus poate fi achizitionat cu doar 2,5 euro/luna, oferta promotionala disponibila pentru toate tipurile de clienti, nu doar la portare.

Pentru clientii care ne viziteaza in magazine intre 10 si 14 noiembrie, reducerea de pret de 50% la abonament este valabila in primele 6 luni din cele 24 de contract.

Cei ce doresc sa achizitioneze si un telefon impreuna cu abonamentul beneficiaza, de asemenea, de un discount la abonament de 50% timp de 6 luni, respectiv pana la 50% din valoarea ratei lunare pentru o selectie variata de smartphone-uri.

De exemplu, clientii pot alege unul din telefoanele 5G Motorola Egde40 pentru doar 4,5 euro rata lunara, Samsung Galaxy A34 pentru doar 2,5 euro rata lunara sau Xiaomi Redmi Note 12 Pro la numai 2,5 euro rata lunara, achizitionate impreuna cu abonamentul Nelimitat 15 redus la 7,5 euro pentru primele 6 luni de contract.

Oferta este valabila pentru activari noi, portarea de la abonament sau cartela, migrarea de la cartela la abonament, precum si la reinnoirea abonamentului.

Clientii persoane juridice care aleg un abonament de mobil NELIMITAT sau BUSINESS GLOBAL de minim 10 Euro (fara TVA), pe o perioada contractuala de 24 luni, primesc un voucher de 50 de euro (fara TVA) care poate fi folosit in urmatoarele 6 luni, pentru orice achizitie de smartphone cu abonament.

Oferta este valabila pentru clientii care isi reinnoiesc abonamentul sau achizitioneaza inca unul, cat si pentru cei care isi porteaza la Telekom Romania Mobile un abonament din alta retea.

„Si prin campania de Black Friday, suntem consecventi promisiunii noastre de a lupta impotriva ideilor fixe. Multi consumatori cred ca Black Friday nu aduce cu adevarat preturi avantajoase si reduceri importante iar oferta noastra vine sa contrazica inca o prejudecata, incat clientii nostri sa se bucure cu adevarat de MOBIL PUR SI SIMPLU”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer.

Descopera toate ofertele pe www.telekom.ro/blackfriday si in magazinele Telekom.