Roaming inclus in toate abonamentele pentru clientii Orange care calatoresc in strainatate
3/37063
calendar_month 10 Iul 2024, 15:51


Orange Romania anunta extinderea beneficiilor de roaming  in Spatiul Economic European (SEE) pentru toti clientii persoane fizice cu abonamente activate dupa 3 aprilie 2019, precum si pentru cei care isi activeaza abonamente noi sau le migreaza pe viitor. Astfel, incepand cu 10 iulie 2024, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul careia toti abonatii vor putea utiliza beneficiile incluse in abonamentele lor si in Spatiul Economic European (SEE), care include tarile membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda si Liechtenstein, dar si in Marea Britanie si Gibraltar.

Avantajele politicii de tarifare Roam Like At Home se adreseaza tuturor clientilor, insa extinderea acestor beneficii va avea un impact pozitiv in special in randul clientilor ale caror abonamente includ doar beneficii nationale. Acestia acum vor avea acces facil la roaming, dar si la toata gama de avantaje specifice RLAH. Aceste beneficii includ utilizarea minutelor si SMS-urilor nationale pentru apeluri catre SEE, apelurile primite in roaming SEE vor fi gratuite si nu vor consuma din beneficiile nationale, dar si posibilitatea de a utiliza resursele nationale de internet in SEE conform resurselor din abonament si a Politicii de Utilizare Rezonabila.

Toate aceste facilitati devin disponibile incepand cu 10 iulie, fara a fi necesare modificari suplimentare din partea clientilor vizati.

Mai multa flexibilitate si simplitate in gestionarea costurilor in roaming

Noile beneficii de roaming se adauga celor introduse in aprilie 2024, ce ofera clientilor Orange mai mult control si flexibilitate in gestionarea costurilor, prin inlocuirea tarifarii per unitate cu oferte valabile 24 de ore sau 15 zile. Oferta de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4€ si 10 minute/SMS pentru 2€. Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile in afara SEE, optiunile de 15 zile includ 10GB de internet si minute/SMS pentru 20€.

De exemplu, pentru clientii care calatoresc in Turcia sau in Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costa acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS catre Romania costa 2€.

Mai multe informatii sunt disponibile pe: orange.ro/roaming.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?