hit.ro  »  Comunicatii  »  Telefonie  »  DIGI lanseaza serviciul 5G in Spania

DIGI lanseaza serviciul 5G in Spania

calendar_month 13 Feb 2024, 19:10


• Subsidiara Grupului DIGI din Spania anunta lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicatiilor, 5G, disponibila incepand de astazi, fara costuri aditionale, tuturor clientilor de telefonie mobila care detin terminale compatibile;
• Serviciul 5G reprezinta o solutie avansata si eficienta pentru nevoile de conectivitate ale utilizatorilor DIGI care reduce latenta si asigura o navigare mai rapida.
 
In 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a facut inca un pas important in procesul de transformare digitala si a inaugurat serviciul de comunicatii mobile 5G, prin care reitereaza angajamentul companiei de a oferi clientilor sai solutii performante, acoperire si conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice si la cele mai accesibile preturi. 

Odata cu lansarea noii tehnologii, abonatii de telefonie mobila DIGI Spania se vor bucura de o experienta optima de navigare: capacitati superioare pentru accesul la internet, transfer rapid de date, stabilitate crescuta a conexiunii si latenta redusa.

Astfel, orice client DIGI care detine un telefon mobil compatibil se va putea conecta automat la reteaua 5G, fara costuri suplimentare. 

Tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative:

Viteza sporita: Cu tehnologia 5G, viteza de transfer a datelor este mai mare decat in cazul tehnologiei 4G, ceea ce permite accesul rapid la continutul online si descarcarea facila a fisierelor multimedia.

Latenta redusa: Serviciul 5G ofera o latenta redusa, ceea ce poate contribui la o experienta imbunatatita pentru navigarea pe internet, redarea continutului VR, a jocurilor de inalta rezolutie si prin reducerea timpului de raspuns al aplicatiilor online.

Conexiune stabila: Reteaua 5G poate sustine un numar considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan si asigura o conexiune mai stabila, ceea ce implica o distributie mai eficienta a resurselor infrastructurii mobile.

Consumatorii care doresc sa experimenteze beneficiile si performantele tehnologiei 5G, pot contracta serviciile de telefonie mobila prin intermediul site-ului www.digimobil.es, prin apel gratuit la 1200 (numar accesibil in reteaua DIGI Spania) sau la 919 120 120 (pentru apelurile din retelele altor operatori de pe teritoriul Spaniei), la oricare dintre punctele de vanzare sau la standurile DIGI din centre comerciale importante din Spania.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de retele virtuale mobile (MVNO) din piata si al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4,5 milioane de conexiuni mobile si peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. DIGI Spania a incheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu o cifra de afaceri de 466 milioane de euro.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?