Cea mai rapida retea 5G de la Orange ajunge in Braila
3/35189
calendar_month 23 Aug 2023, 10:55


La Orange, vara continua cu extinderea retelei 5G/5G+ in noi orase, dar si cu reduceri speciale pentru achizitia telefoanelor 5G prin programul Buy-Back. Astfel, incepand de astazi, locuitorii, autoritatile publice si companiile din Braila au acces la cea mai buna experienta de conectivitate prin intermediul retelei 5G/5G+.

In plus, clientii din Braila beneficiaza de reduceri speciale de 100 euro, atunci cand aduc intr-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro, pentru achizitia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G. Mai mult, abonamentele FUN02, FUN11, FUN12 si FUN13 din aceasta perioada vin cu reduceri de 20% pe toata perioada contractuala. Nu in ultimul rand, pana pe 31 august, clientii din toata tara pot beneficia de oferta exclusiva de portare 5G, ce le ofera 50% reducere timp de 12 luni la abonamentele Fun 9 si Fun 11.

Odata cu adaugarea orasului Braila pe harta zonelor cu acoperire 5G, reteaua Orange 5G/5G+ devine disponibila in 37 de orase de pe intreg teritoriul tarii, precum: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timisoara si Targu Mures, dar si in localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale. Totodata, numarul oraselor care beneficiaza de acoperire 5G in proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Clientii cu un abonament Orange 5G+ si un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces in cea mai rapida retea 5G din Romania, ce ofera viteze ultra-rapide de pana la 1,5 Gbps. De altfel, performanta retelelor Orange a fost recent reconfirmata de catre ANCOM, care in baza masuratorilor facute de utilizatori romani prin Netograf.ro, a stabilit ca utilizatorii Orange Romania au avut, in ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din Romania, atat pentru internetul fix, cat si pentru cel mobil.

Noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descarcare de pana la 1,5 Gbps, reteaua Orange 5G+ este capabila sa ofere utilizatorilor o experienta similara celei furnizate de internetul prin fibra optica si deschide noi oportunitati de dezvoltare in zona de inovatie si cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde si solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice sau companii, de care pot acum beneficia si clientii din Braila. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile si performantele tehnologiei 5G si 5G+ sunt disponibile aici:  https://www.orange.ro/tehnologii/5g/.