hit.ro  »  Comunicatii  »  Internet  »  WiFi 6 in aer liber in vacanta? Nici o problema!

WiFi 6 in aer liber in vacanta? Nici o problema!

calendar_month 05 Iul 2022, 13:20

Toata lumea trebuie sa ia o pauza, iar vara vrem sa petrecem cat mai mult timp în aer liber, totusi vrem sa ramanem permanent conectati. Cu cel mai recent access point WiFi 6 de la Zyxel, chiar si cea mai mica firma poate oferi conexiuni WiFi excelente în aer liber, spune Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel.

În aceasta perioada a anului în Europa, gandurile noastre se îndreapta catre vacanta. Cu totii trebuie sa luam o pauza, sa ne relaxam si sa uitam de munca pentru cateva zile. Dar fie ca preferi sa petreci timp în munti si paduri, langa o piscina sau pe o plaja, vei dori totusi sa ramai conectat.
Desi multi dintre noi avem activat serviciul de date mobile, este întotdeauna de preferat sa folosim o conexiune WiFi, deoarece va fi mai rapida si mai stabila. Utilizarea WiFi înseamna, de asemenea, ca va puteti salva cota alocata de date mobile pentru atunci cand aveti nevoie cu adevarat de ele - în locuri în care nu puteti obtine WiFi.

Fara probleme
Pentru baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, pensiuni, parcuri tematice si toate celelalte afaceri care ne ajuta sa ne distram în vacanta, este important sa oferim cea mai buna acoperire WiFi posibila.
Exista însa doua probleme – sau cel putin doua lucruri care sunt percepute ca fiind probleme.
În primul rand, WiFi-ul este un fel de tehnologie de interior care nu se preteaza cu adevarat pentru setarile exterioare - si majoritatea oamenilor îsi doresc sa fie în aer liber atunci cand sunt în vacanta. În al doilea rand, faptul ca oferirea unui serviciu de acces Wi-Fi de buna calitate tuturor este destul de costisitor, iar oferirea unei versiuni ieftine, cu pret redus, nu este o rezolvare fericita pentru toata lumea.
Desi în urma cu ceva timp aceste enunturi ar fi putut contine o doza de adevar, ambele sunt acum complet depasite – iar access point-ul Zyxel NWA55AXE WiFi 6 este dovada acestui lucru. Proiectat special pentru utilizarea în aer liber, are un grad de protectie IP55, ceea ce înseamna ca are o protectie excelenta împotriva prafului si apei. Poate fi montat cu usurinta pe un perete sau pe un stalp si poate fi gestionat folosind platforma noastra cloud Nebula, astfel încat sa puteti controla de la distanta toate setarile de pe un smartphone, tableta sau laptop, fara a fi nevoie sa puneti mana efectiv pe dispozitiv.
De asemenea, accepta WiFi 6 si, prin urmare, va ofera cele mai rapide viteze si este capabil sa suporte densitati mari de utilizatori cu care va puteti cu usurinta confrunta atunci cand barurile, cafenelele si alte locuri populare sunt aglomerate. Cu 2 antene externe duale, dispozitivul are o raza de actiune excelenta si va oferi tuturor utilizatorilor conexiuni stabile si sigure în orice moment. De asemenea, antenele externe sunt orientate în jos pentru a se asigura ca ofera cea mai buna acoperire atunci cand acces point-ul este montat într-o pozitie aflata la înaltime.

Accesibil tuturor
În ceea ce priveste a doua idee preconceputa si gresita, NWA55AXE cu siguranta nu este un dispozitiv scump. Desi foloseste cele mai noi tehnologii disponibile, echipa noastra foarte inteligenta de cercetare si dezvoltare a produs un access point WiFi 6 pentru spatii deschise care este la îndemana chiar si a celei mai mici companii.
Toate acestea sunt vesti grozave pentru turisti si pentru afacerile care le servesc nevoile. Daca aveti o afacere în aer liber si doriti sa oferiti clientilor si oaspetilor cea mai buna acoperire si performanta WiFi posibila, ar trebui sa va ganditi serios sa cumparati un access point Zyxel NWA55AXE.
Daca sunteti partener Zyxel cu clienti care îsi desfasoara o mare parte din afaceri în aer liber, ar trebui sa va asigurati ca ei cunosc acest punct de acces WiFi 6 puternic, practic si accesibil. Pentru mai multe informatii, contactati partenerul dvs. de încredere Zyxel sau cel mai apropiat birou Zyxel. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?