Un mare furnizor de servicii convergente de comunicatii electronice din Romania isi schimba denumirea
3/36693
calendar_month 16 Mai 2024, 14:30


Incepand din data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicatii electronice din Romania, anunta schimbarea denumirii companiei in Digi Romania.

Aceasta tranzitie marcheaza un nou capitol in evolutia si consolidarea pozitiei companiei pe piata de telecomunicatii si reconfirma angajamentul de a oferi cele mai bune solutii de conectivitate, adaptate cerintelor si nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, intr-o lume digitala in continua schimbare.

Cu o istorie de treizeci de ani in furnizarea serviciilor de inalta calitate, compania a demonstrat o orientare constanta catre inovatie si excelenta. Digi va continua investitiile durabile in tehnologie, in extinderea si modernizarea infrastructurii, printr-o strategie in beneficiul milioanelor de abonati care se bucura in prezent de acces mai rapid si mai avantajos la un portofoliu variat de servicii.

Si datorita investitiilor Grupului Digi in dezvoltarea retelelor sale de fibra optica din Romania, tara noastra se situeaza astazi pe primele locuri in clasamentele mondiale privind viteza internetului. Prin performanta si fiabilitatea gamei de servicii si continut, compania a contribuit la cresterea competentelor digitale ale tinerei generatii si a atractivitatii domeniului IT&C, transformand Romania intr-una dintre tarile cu resurse umane de mare potential in domeniul IT si al comunicatiilor electronice.

“De-a lungul celor trei decenii de activitate, am crescut si evoluat alaturi de angajatii, clientii si partenerii nostri de afaceri, inovand si adaptandu-ne constant unei piete dinamice si extrem de competitive, din dorinta de a livra cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice. Le suntem recunoscatori pentru sustinerea si loialitatea lor si ii asiguram ca vom ramane acelasi partener de incredere pentru ca impreuna sa cladim un viitor digital mai sustenabil si mai conectat. Sub noua identitate, Digi Romania, abordam o noua etapa in traiectoria noastra. Ne propunem sa exploram noi oportunitati prin care sa raspundem asteptarilor si cerintelor tot mai complexe ale abonatilor nostri, prin solutii performante menite sa faciliteze si sa imbunatateasca experienta de conectivitate”, a declarat Serghei Bulgac, Director General Digi Romania.

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsa de fibra optica peste 9,1 milioane de locuinte si deservea peste 5,7 milioane de abonati ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienti ai serviciilor broadband (internet fix si date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobila si 890 de mii de abonati de telefonie fixa pe piata locala.