hit.ro  »  Comunicatii  »  Tehnologie  »  Telekom Romania Mobile ofera clientilor acces la tehnologia 5G

Telekom Romania Mobile ofera clientilor acces la tehnologia 5G

calendar_month 14 Iun 2023, 16:00

- Telekom Mobile oferă acces la 5G Nelimitat atât la cartelă, cât și la abonament;
- În acest moment, tehnologia 5G este disponibilă în București și în alte 10 orașe.

Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G în București (inclusiv Otopeni) și în alte zece orașe (Brașov, inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, inclusiv Mamaia, Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea).

Operatorul facilitează accesul la tehnologia 5G atât la cartelă cât și la abonament. Toți utilizatorii care dețin un SIM și un terminal compatibile 5G și care se află în zona de acoperire a tehnologiei 5G, vor beneficia de avantajele acestei tehnologii: latență redusă, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate și consum redus al bateriei.

„5G este aici! Ne bucurăm să oferim clienților avantajele tehnologiei 5G, într-o manieră accesibilă, indiferent de opțiunea aleasă – atât la cartelă, cât și la abonament. Această lansare reprezintă o reafirmare a promisiunii noastre de a oferi utilizatorilor acces la produse de cea mai bună calitate și o experiență îmbunătățită de utilizare a serviciilor mobile”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

„La Telekom Mobile, investim constant în dezvoltarea rețelei pentru a oferi clienților cele mai bune servicii mobile. Împreună cu echipa de specialiști, am reușit să implementăm rețeaua 5G în doar câteva luni, în mai multe regiuni din țară, folosind echipamente de ultimă generație. Astfel, rețeaua noastră respectă cele mai înalte standarde tehnologice specifice unei rețele a viitorului, având inclusiv surse de alimentare cu energie prietenoase cu mediul”, a declarat Florin Petolea, Chief Technology&Information Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Mai multe informații despre harta de acoperire, oferta comercială și lista smartphone-urilor compatibile 5G sunt disponibile aici.

Lansarea tehnologiei a beneficiat de sprijinul Samsung în calitate de partener de implementare pentru asigurarea compatibilității terminalelor. Toate eforturile s-au concentrat pentru a oferi încă o promisiune respectată pentru îmbunătățirea experienței clienților Telekom Mobile.

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?