Telekom Romania Mobile extinde reteaua 5G in Arad
calendar_month 07 Dec 2023, 13:59


In acest moment, tehnologia 5G este disponibila in Bucuresti si in alte 11 orase.
 
Telekom Romania Mobile continua extinderea retelei sale 5G la nivel national si, incepand de astazi, le ofera utilizatorilor sai din Arad si zonele limitrofe, acces la beneficiile acestei tehnologii: viteza mare de descarcare, conexiuni stabile, chiar si in locurile aglomerate, latenta redusa si consum redus al bateriei.

Arad intra astfel pe lista oraselor unde Telekom Mobile ofera acces la tehnologia 5G, atat la cartela cat si la abonament: Bucuresti (inclusiv Otopeni), Brasov, inclusiv Poiana Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta (inclusiv Mamaia), Ploiesti, Craiova, Pitesti si Oradea.

Pentru a putea utiliza beneficiile tehnologiei 5G, utilizatorii trebuie sa detina un SIM si un terminal compatibile 5G si sa se afle in zona de acoperire a tehnologiei 5G.

Doua astfel de terminale compatibile 5G sunt disponibile in oferta speciala de sarbatori de la Telekom Romania Mobile, in spiritul „MOBIL PUR SI SIMPLU”, la preturi competitive si intr-o retea de calitate.

Este vorba de Samsung Galaxy A54 5G, disponibil in 24 de rate, de 6 euro/luna, cu abonamentul Nelimitat 19, respectiv de Motorola Edge 40, disponibile in 24 de rate, de 6 euro/luna, cu abonamentul Nelimitat 15 pentru 24 de luni.

Telekom Mobile ofera acces la 5G Nelimitat atat la cartela, cat si la abonament.