hit.ro  »  Comunicatii  »  Tehnologie  »  Switch-urile Zyxel Networks ofera IMM-urilor o solutie esentiala de economisire a energiei pentru a combate cresterea costurilor

Switch-urile Zyxel Networks ofera IMM-urilor o solutie esentiala de economisire a energiei pentru a combate cresterea costurilor

calendar_month 13 Dec 2023, 17:45


Comutatoarele Zyxel Networks ajuta companiile sa faca fata furtunii si sa se alinieze la obiectivele de sustenabilitate prin intermediul retelelor de economisire a energiei.

Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii de retea cloud securizate si bazate pe inteligenta artificiala, ofera companiilor o oportunitate de a reduce cheltuielile cu energia, de a eficientiza operatiunile si de a se alinia la obiectivele de sustenabilitate prin intermediul gamei sale de switch-uri cu economie de energie.

In conditiile in care preturile la electricitate au continuat sa creasca in ultimii doi ani, studii importante sugereaza ca intreprinderile mici sunt unii dintre cei mai expusi actori economici, reducerea costurilor fiind o chestiune de supravietuire pentru multi dintre ei. Comutatoarele Zyxel Networks ofera o solutie pertinenta la aceasta provocare, ajutand intreprinderile sa identifice zonele in care se poate creste eficienta si se pot lua masuri de economisire a energiei.

"IMM-urile sunt supuse unei presiuni crescute din cauza provocarilor macroeconomice, in special a cresterii costurilor cu energia", a declarat Kell Lin, vicepresedinte asociat senior al unitatii de afaceri strategice Networking Strategic Business Unit de la Zyxel Networks. "Aceste intreprinderi au nevoie de tehnologii care sa stimuleze eficienta alaturi de sustenabilitate, ajutandu-le sa reduca consumul de energie si sa economiseasca bani in acelasi timp. Comutatoarele noastre, cu functiile lor de economisire a energiei, pot oferi cateva castiguri rapide si un ragaz foarte necesar in aceste vremuri dificile."

Economii imediate cu programarea PoE

Simplul fapt de a opri dispozitivele conectate in afara orelor de lucru ar putea economisi sute de dolari pe an pentru intreprinderi. Cu ajutorul functiei PoE Scheduling, compatibila cu switch-urile PoE Smart Managed, Layer 2 Plus si Layer 3 Access PoE de la Zyxel Networks, utilizatorii pot stabili cand switch-urile furnizeaza energie electrica dispozitivelor conectate si la ce ora se va intrerupe automat alimentarea.

Intr-un mediu tipic de afaceri de dimensiuni mici si mijlocii (SMB), unde sunt instalate 20 de puncte de acces PoE, programarea acestora pentru a fi oprite in timpul orelor de nefunctionare se poate traduce in economii de pana la $313 USD, GBP £626, Euro € 365 sau NTD $6900 in fiecare an . Reducerea costurilor este la un simplu pas distanta prin intermediul interfetei de gestionare a switch-ului.

Racire smart

In plus fata de functia de programare PoE, anumite switch-uri Zyxel Networks, cum ar fi seria XGS2220, se mandresc cu un design inteligent al ventilatorului. Aceasta inovatie regleaza automat viteza ventilatorului in functie de temperatura dispozitivului, impiedicandu-l sa iroseasca energie prin functionarea constanta la putere maxima. Pentru intreprinderile care utilizeaza zece switch-uri cu un ventilator inteligent, cum ar fi seria XGS2220-54FP, economiile potentiale pe an ar putea acoperi cu usurinta o masina de cafea decenta pentru birou.

Mod de consum PoE pentru a optimiza TCO-ul retelei

Economii suplimentare pot fi deblocate prin intermediul modului de consum PoE al switch-urilor Zyxel Networks. Integrat in switch-urile PoE Smart Managed, Layer 2 Plus si Layer 3 Access, acesta masoara starea de consum a fiecarui dispozitiv, asigurandu-se ca acesta primeste doar energia de care are nevoie. Acest lucru nu numai ca economiseste energie, dar rezerva si o mai mare parte din bugetul de energie pentru a gazdui dispozitive suplimentare, reducand costul total de proprietate (TCO) al retelei.Zyxel Networks ofera o gama cuprinzatoare de switch-uri de retea - de la cele neadministrate la cele de agregare de nivel 3, de la cele autonome la cele administrate in cloud, de la viteze gigabit la cele de 10G - oferind companiilor solutii personalizate pentru provocarile lor unice.

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?