Sharp si Xiaomi semneaza un acord de licenta incrucisata privind tehnologiile de comunicatii fara fir
3/36790
calendar_month 27 Mai 2024, 16:28


Pe baza negocierilor de buna-credinta, Sharp Corporation („Sharp”) si Beijing Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. („Xiaomi”) au ajuns la un acord privind licentele de brevet incrucisate referitoare la tehnologiile de comunicatii fara fir ale ambelor parti. 

Acordul de licenta incrucisata de brevet pune capat, de asemenea, litigiului din China pe care Sharp l-a depus in septembrie 2022.

Sharp a licentiat brevete standard esentiale pentru tehnologiile de comunicatii fara fir pentru multe companii de top din echipamentele de telecomunicatii si industriile auto din Japonia, SUA, Europa, China si Coreea de Sud. 

Sharp continua sa mareasca numarul de licentiati si continua sa acorde licente standard de brevete esentiale oricarei alte parti in conditii echitabile, rezonabile si nediscriminatorii.

Sharp, ca principal furnizor de telefoane mobile din Japonia, a furnizat telefoane mobile noi in lume, care creeaza noi stiluri de viata pentru oameni. In plus, Sharp a contribuit de peste 20 de ani la dezvoltarea tehnologiilor de baza pentru sistemele de comunicatii mobile, inclusiv 3G, 4G si 5G. Portofoliile Sharp 3G/4G/5G SEP includ acum peste 6.000 de brevete care ofera valoare produselor 3G/4G/5G. Sharp va inova continuu viitoarele tehnologii de comunicatii fara fir. Sharp este listata la bursele din Tokyo (TYO 6753).