Reteaua 5G de la Telekom Romania Mobile ajunge si in Ramnicu-Valcea
3/35928
calendar_month 17 Ian 2024, 13:18


Telekom Romania a anuntat ieri pe site-ul oficial ca isi extinde reteaua 5G la Ramnicu-Valcea.

In acest moment, tehnologia 5G este disponibila clientilor Telekom Romania Mobile din Bucuresti si din alte 12 orase.
 
Telekom Romania Mobile continua extinderea retelei sale 5G la nivel national si, incepand din aceasta saptamana, le ofera utilizatorilor din Ramnicu-Valcea si zonele limitrofe acces la beneficiile acestei tehnologii: viteza mare de descarcare, conexiuni stabile, chiar si in locurile aglomerate, latenta redusa si consum optimizat al bateriei telefonului.

Ramnicu-Valcea intra astfel pe lista oraselor in care Telekom Mobile ofera acces la tehnologia 5G, atat la cartela, cat si la abonament: Bucuresti (inclusiv Otopeni), Arad, Brasov (inclusiv Poiana Brasov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta (inclusiv Mamaia), Ploiesti, Craiova, Pitesti si Oradea.

Pentru a putea beneficia de avantajele tehnologiei 5G, utilizatorii au nevoie de un SIM si un terminal compatibil 5G si sa se afle in zona de acoperire a tehnologiei 5G.

In oferta promotionala a Telekom Romania Mobile sunt incluse modele variate de terminale compatibile 5G, la preturi atractive, impreuna cu abonamente cu net, minute si SMS-uri nelimitate, intr-o retea de calitate: Honor 90 Lite 5G sau Motorola Moto G84 5G, disponibile in 24 de rate, de doar 3 euro/luna, la abonamentul Nelimitat 15.