Orange anunta ca tehnologia 5G/5G+ a ajuns si la Pitesti
3/36855
calendar_month 04 Iun 2024, 09:50


Orange continua extinderea retelei sale 5G/5G+ la nivel national si, incepand de astazi, ofera locuitorilor, autoritatilor publice si companiilor din Pitesti acces la vitezele ultrarapide ale retelei 5G+, dar si la cele mai bune servicii si tehnologii furnizate de Orange.

In urma adaugarii orasului Pitesti pe harta zonelor cu acoperire 5G, reteaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de orase din intreaga tara. Printre acestea se numara Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timisoara si Targu Mures, localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale. Numarul oraselor cu 100% acoperire 5G in a crescut, totodata, constant, acestea fiind Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Orange Romania, pentru al 7-lea an consecutiv reteaua cu cele mai mari viteze medii de internet

Clientii care au un abonament Orange 5G si un dispozitiv compatibil cu aceasta tehnologie beneficiaza de acces la cea mai buna experienta de conectivitate, in cea mai rapida retea 5G+ din Romania, cu viteze ultrarapide de pana la 1,5 Gbps. Performanta retelelor Orange a fost reconfirmata de catre ANCOM, care, pe baza testelor efectuate de utilizatori romani pe platforma Netograf.ro, a certificat faptul ca in 2023 clientii Orange au avut cele bune viteze medii de internet fix si mobil. Datele obtinute au aratat ca Orange Romania ofera cele mai mari viteze de incarcare si descarcare a continutului online, acestea fiind de pana la doua ori mai mari decat ale operatorului clasat pe locul al doilea. Astfel, Orange Romania este pentru al 7-lea an consecutiv reteaua care ofera clientilor sai cele mai mari viteze medii din Romania pentru internetul prin fibra si pentru cel mobil.

Reteaua 5G/5G+ aduce noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Reteaua Orange 5G are viteze maxime de descarcare de pana la 1,5 Gbps, fiind capabila sa le ofere utilizatorilor o experienta similara cu cea furnizata de internetul prin fibra optica. Astfel, datorita capacitatilor pe care le detine se deschid noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri, in mod special in zona de inovatie si cercetare.

In oferta Orange Business se regasesc solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice sau companii, de care pot acum beneficia si clientii din Pitesti. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar router-ul prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, poate conecta wireless mai multe dispozitive inteligente.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?