Noua versiune a platformei media Nevion VideoIPath ofera experienta superioara utilizatorului, scalabilitate si performanta
3/35825
calendar_month 20 Dec 2023, 16:05


Versiunea 2023 LTS (suport pe termen lung) ofera functionalitati imbunatatite testate pe teren pentru a gestiona, opera si monitoriza infrastructura de difuzare si retelele media

 Nevion , o companie din grupul Sony si furnizor premiat de solutii de productie media virtualizate, a anuntat astazi lansarea LTS 2023 a platformei sale emblematice de orchestrare media, VideoIPath , este acum disponibila. Scopul Nevion este ca VideoIPath sa puna utilizatorii in control asupra propriilor nevoi, aceasta versiune contine o serie de caracteristici si capabilitati care sunt concepute pentru o usoara gestionare, operare si monitorizare a infrastructurii de difuzare si retelelor media.

Nevion VideoIPath este o componenta cheie a ofertei Sony Networked Live si este implementat pe scara larga de radiodifuzori si furnizori de servicii de telecomunicatii din intreaga lume.

In general, noua versiune beneficiaza de o noua interfata grafica cu utilizatorul (GUI) cu un aspect modern, care aduce o cautare si filtrare imbunatatite, o reimprospatare mai rapida a interfetei cu utilizatorul atunci cand apar modificari si mai multe optiuni de personalizare care le permit utilizatorilor sa-si adapteze nevoile. GUI permite acum conectarea intre diferite aplicatii, reducand semnificativ numarul de clicuri necesare si crescand eficienta operatorului.

Functionalitatea VideoIPath de a gestiona operatiunile de difuzare a fost un domeniu de interes cheie pentru lansarea LTS 2023, cu accent pe activarea fluxurilor de lucru care profita de flexibilitatea oferita de IP, inclusiv in mediile hibride SDI/IP. Un exemplu este suportul pentru fluxurile de lucru pentru controlul camerei si comutarea rapida in IP. Versiunea include acum si suport pentru gestionarea conexiunii si logica GPIO.

Capacitatile de orchestrare a resurselor si a retelelor VideoIPath au fost de asemenea imbunatatite. Un accent deosebit a fost pus pe scalabilitate si performanta, una dintre cele mai mari implementari VideoIPath implicand acum peste 200.000 de puncte finale si 81.000 de conexiuni simultane – si in crestere. Versiunea contine noi interfete orientate spre nord (inclusiv protocoale vechi) pentru a sustine sisteme si suprafete de control familiare utilizatorilor, precum si mai multe drivere orientate spre sud pentru echipamentele de productie - bazandu-se pe lista deja extinsa de interfete pentru dispozitive oferite de VideoIPath.

„Aceasta versiune LTS din 2023 reprezinta un pas semnificativ inainte, cu noi functionalitati bazate pe operatiunile de difuzare existente, orchestrarea resurselor si capabilitatile de monitorizare ale VideoIPath”, spune Arne Johan Martinsen, manager de produs VideoIPath, pentru Nevion. „Desi unele dintre noile functii au fost pre-lansate in cursul anului pentru a fi utilizate in proiecte specifice, suntem incantati sa permitem tuturor clientilor nostri sa beneficieze de ele, ca parte a planurilor lor de upgrade.”

sursa foto: sony.euSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?