hit.ro  »  Comunicatii  »  Tehnologie  »  Noile abonamente digitale YOXO vin cu minute si internet la doar 9 lei

Noile abonamente digitale YOXO vin cu minute si internet la doar 9 lei

calendar_month 19 Iun 2023, 17:55

YOXO, primul abonament de mobil complet digital din Romania, lanseaza noul portofoliu de abonamente,  a carui vedeta este abonamentul de doar 9 lei pe luna, ce ofera 10GB de internet national in reteaua 4G+, minute si SMS nationale nelimitate, totul fara obligativitatea unei perioade contractuale.

Clientii YOXO pot alege unul dintre cele 3 pachete de voce si date mobile care acum beneficiaza de 10GB de internet in plus. Astfel, pe langa planul tarifar de 9 lei, clientii pot alege abonamentul de 19 lei cu 60GB internet, sau pe cel de 39 lei cu 160GB internet national 5G, roaming activ, minute si SMS-uri nationale si in roaming SEE nelimitate. Totodata, abonamentul de 29 lei cu 100 GB va fi inlocuit de celelalte abonamente, iar clientii YOXO cu acest pachet au fost migrati automat catre abonamentul de 19 lei. 

Extra optiunile ce ofera internet beneficiaza si ele de o actualizare, clientii avand posibilitatea sa aleaga dintre doua variante: 60GB cu 12 lei sau 160GB internet cu roaming SEE pentru 32 lei. In plus, acestia pot achizitiona la preturi avantajoase, un telefon la alegere din magazinul online YOXO, in 4 rate lunare egale.

Experienta 100% digitala oferita de YOXO este completata de serviciile celei mai mai rapide retele 4G/5G din Romania, Orange. Astfel, clientii YOXO beneficiaza atat de performanta cat si de flexibilitatea unui serviciu complet digital, administrat prin intermediul unei aplicatii mobile, fara limita contactuala, pe care il pot reconfigura luna de luna in functie de nevoile si preferintele lor, dar si de pretul pe care doresc sa il plateasca.

“Noile abonamente YOXO ofera clientilor un raport calitate-pret extrem de avantajos, simplitate si beneficii multiple. De aceea, 96% dintre clienti se arata multumiti sau foarte multumiti de YOXO si recomanda serviciul familiei si prietenilor. Eforturile noastre in acest an se vor concentra pe imbunatatirea experientei digitale pentru care YOXO este deja recunoscut, in special in ceea ce priveste serviciul de suport clienti si cel de procesare a platilor.” a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange Romania.

 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?