Honor si Nokia au semnat un acord de licenta incrucisata pentru brevetul 5G
3/35884
calendar_month 11 Ian 2024, 12:20


HONOR a semnat un nou acord de licenta incrucisata de brevet cu Nokia, care acopera inventiile fundamentale ale ambelor parti in 5G si alte tehnologii celulare. Conditiile acordului raman confidentiale intre parti.

Wenyu Zhou, Head of Global Intellectual Property la Honor, a declarat: „Atat in ​​calitate de detinator si implementator de 5G SEP, Honor respecta cu tarie drepturile de proprietate intelectuala si crede cu tarie ca valoarea rezonabila a IP este importanta pentru dezvoltarea industriei mobile. Incheierea acordului de brevet de licenta incrucisata arata angajamentul Honor pentru inovare pentru a permite o viata inteligenta in toate scenariile si toate canalele, pentru toti oamenii.”

Susanna Martikainen, Chief Licensing Officer Mobile Devices la Nokia, a declarat: „Suntem incantati ca am incheiat un acord amiabil de licenta incrucisata de brevet cu Honor, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata chineza de smartphone-uri. Este al patrulea acord major pentru smartphone-uri fara litigii pe care Nokia l-a incheiat in ultimele douasprezece luni si evidentiaza inca o data puterea portofoliului de brevete Nokia si contributiile de decenii la standardele celulare si alte tehnologii.”

Cu 10% din venituri investite in cercetare si dezvoltare, HONOR a fost pionier in multe tehnologii de varf in industrie si are capabilitati excelente de cercetare si dezvoltare pentru a sprijini dezvoltarea portofoliului complet de smartphone-uri si alte dispozitive inteligente.

Numarul cererilor de brevet la nivel mondial a depasit 20.000. Investitiile durabile in inovare creeaza o noua lume inteligenta pentru toata lumea, cu portofoliul sau de produse inovatoare se mai mentioneaza in comunicatul de presa lansat de Honor.

sursa foto: pixabay.com