Zyxel Networks vine cu noile switch-uri gestionate in cloud cu optiuni PoE++ si 10G
3/35889
calendar_month 11 Ian 2024, 15:20


Zyxel Networks a lansat seria XMG1915 – o familie de switch-uri gestionate inteligent si concepute pentru a oferi intreprinderilor mici si utilizatorilor casnici profesionisti (prosumatori) debitul si versatilitatea necesare pentru a sustine standardele de astazi in serviciile si aplicatiile care utilizeaza intensiv latimea de banda.

Seria XMG1915 este proiectata pentru a satisface aceste cerinte in schimbare. Se prezinta in modele cu 8 si 16 porturi si ofera capacitate Ethernet 2,5 Multi-Gigabit in toate porturile. Exista uplinks 10G pentru conexiunile la nucleul retelei si optiuni PoE++ care vor oferi pana la 60W unui dispozitiv conectat. Gestionarea flexibila in cloud face comutatoarele usor de implementat si gestionat.

Kell Lin, Senior Associate Vice President al Zyxel Networking Strategic Business Unit, a declarat: „Pentru intreprinderile mici, creatorii de continut si consumatorii, modelele de lucru in schimbare, cerintele crescute de latime de banda ale aplicatiilor si serviciilor moderne si numarul tot mai mare de dispozitive utilizate pe marginea retelei reprezinta o provocare semnificativa. Seria XMG1915 le ofera o solutie rapida, versatila si rentabila, cu avantajul suplimentar al optiunilor simple de implementare si gestionare prin intermediul platformei noastre de management cloud Nebula.”

Cu Nebula, comutatoarele pot fi preconfigurate si instalate automat. Seria XMG1915 poate fi, de asemenea, monitorizata si gestionata de la distanta si cu usurinta cu aplicatia Nebula.

Performanta puternica intr-o cutie mica

Toate porturile de downlink de pe XMG1915 functioneaza la o viteza de 2,5G , asigurand conectivitate perfecta pentru o gama larga de dispozitive conectate, cum ar fi WiFi 6/6E/7 AP-uri, retele multi-gigabit, camere IP si dispozitive NAS. Doua porturi de uplink 10G asigura ca este intotdeauna disponibila o latime de banda suficienta pentru a preveni blocajele si pentru a asigura ca dispozitivele de viteza mai mare pot fi utilizate la intregul lor potential.

Includerea suportului PoE++ de 60 W* pe opt porturi gazduieste dispozitive de mare putere si simplifica instalarile. Bugetul total PoE de 130W/180W ofera suficienta putere la un pret competitiv pentru o afacere mica, eliminand nevoia de a investi intr-un buget PoE excesiv care este adesea irosit. De asemenea, utilizatorii pot folosi cablurile Cat 5 existente, eliminand necesitatea oricarei recablari costisitoare.

XMG1915 are, de asemenea, un design mai mic – are cel putin jumatate din dimensiunea majoritatii switch-urilor 2.5G de pe piata, ceea ce il face ideal pentru utilizare pe desktop-uri sau spatii de lucru restranse.

Design fara ventilator silentios si economisitor de energie

Proiectata pentru performante optime, seria XMG1915 se mandreste cu un design fara ventilator cu disipare robusta a caldurii hardware, asigurand o functionare silentioasa in timp ce economiseste energie. Modelele XMG1915-8E/8EP sunt complet fara ventilator, in timp ce XMG1915-18EP este echipat cu un ventilator silentios.

Management flexibil in cloud

Creata pentru a fi gestionabila in cloud prin platforma Nebula a Zyxel Networks, seria XMG1915 permite utilizatorilor sa incarce cu usurinta dispozitivele prin aplicatia Nebula, cu scanari de coduri QR pentru o configurare rapida a retelei. Utilizatorii isi pot gestiona fara probleme conectivitatea si securitatea de oriunde, printr-un singur panou de sticla si pot primi dintr-o privire o vedere actualizata a pozitiei retelei lor.Capacitatile de gestionare de la distanta le permit utilizatorilor sa supravegheze comutatoarele si sa reporneasca dispozitivele conectate de oriunde, fara a necesita prezenta fizica. Exista, de asemenea, o functie de prevenire a buclei care sprijina si mai mult functionarea sa fara probleme prin detectarea automata si rezolvarea problemelor legate de configurare. Gestionarea autonoma este disponibila si pentru cei care au nevoie de optiunea de a-si gestiona comutatoarele la nivel local.