Zyxel Networks lanseaza primul punct de acces WiFi 7 pentru a rezolva problemele legate de viteza si securitatea WiFi
3/35377
calendar_month 19 Oct 2023, 14:35


Noul punct de acces WiFi 7 WBE660S ofera viteze de cinci ori mai mari decat cele ale generatiei anterioare, alaturi de gestionarea in cloud si securitatea wireless edge.

Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii de retea securizate si bazate pe cloud, a anuntat astazi lansarea primei sale solutii WiFi 7  WBE660S pentru furnizorii de servicii gestionate (MSP) si intreprinderi mici si mijlocii (IMM) Oferind tehnologie de nivel enterprise, performanta exceptionala si management si securitate fara intreruperi bazate pe cloud. Modelul WBE660S va putea fi achizitionat incepand cu sfarsitul lunii octombrie 2023.

Satisfacerea cerintelor de conectivitate in continua evolutie 

Punctul de acces wireless WiFi 7 de la Zyxel Networks este conceput pentru a ajuta companiile sa raspunda cererii tot mai mari din zonele cu densitate mare, cum ar fi birourile, salile de clasa, stadioanele si nodurile de transport. Cu arhitectura sa radio tripla, WBE660S suporta viteze de pana la 22Gbps, de cinci ori mai rapid decat generatia anterioara de WiFi (WiFi 6/6E), datorita canalului mai larg de 320MHz (exclusiv pentru dispozitivele WiFi 7), care nu numai ca imbunatateste debitul general, dar creste si capacitatea (mai multe dispozitive), prin valorificarea spectrului de 6GHz. In plus, includerea unui uplink LAN Multi-Gig care suporta pana la 10GbE, deblocand intregul potential al retelelor 10GbE. 

Performanta

Echipat cu platforma Wi-Fi 7 Qualcomm  ® Networking Pro 1220 Wi-Fi 7, WBE660S ofera o putere de calcul robusta si asigura operatiuni fara probleme chiar si in cele mai solicitante scenarii. Cele trei antene inteligente 4x4 optimizeaza performanta WiFi prin modelarea inteligenta a modelelor de antena pentru a se adapta inteligent la fiecare mediu, atenuand interferentele. 

Designul exclusiv RF-first al Zyxel Networks, care incorporeaza tehnologiile Advanced RF Filter si Advanced Cellular Coexistence, minimizeaza si mai mult interferentele de la canalele WiFi adiacente si retelele mobile 4G/5G - care sunt adesea intalnite in mediile cu densitate mare. Designul nu numai ca asigura o performanta optima pe toate canalele, dar profita la maximum de cresterile de debit oferite de 4K QAM (exclusiv pentru WiFi 7). 

Management simplificat si securitate mai puternica cu Nebula Cloud

Gestionarea si securizarea unei retele critice, de mare densitate, cu un spatiu minim de manevra pentru probleme de retea poate fi extrem de dificila. Integrat perfect cu cloud-ul Nebula de la Zyxel Networks, WBE660S vine cu functii de nivel enterprise, de exemplu WiFi Health, WiFi Aid si Connect & Protect Plus (CNP+), cu o licenta Nebula Pro Pack de un an inclusa.

WiFi Aid rezolva automat problemele de acces la retea pe parcursul intregului proces de conectare a clientilor wireless, iar CNP+ ofera o securitate sporita impotriva incalcarilor la punctul de acces - securizand marginea wireless in punctul in care cel mai mult trafic al utilizatorilor intra in retea. 

"Platforma  Qualcomm Networking Pro 1220 ofera astazi caracteristici Wi-Fi 7 de ultima generatie, dispune de un sistem de calcul puternic, un design arhitectural construit pentru medii de infrastructura complexe", a declarat Ganesh Swaminathan, vicepresedinte si director general, Wireless Infrastructure and Networking, Qualcomm Technologies, Inc. "Prin colaborarea noastra continua cu Zyxel, suntem mandri sa oferim o platforma care este ideala pentru intreprinderile foarte aglomerate, pentru intreprinderile mici si mijlocii si care stabileste reperele industriei in ceea ce priveste performanta retelelor.""WBE660S este o evolutie importanta pentru MSP care cauta sa rezolve congestia WiFi in cele mai dificile locatii", a declarat dl Kell Lin, Senior Associate Vice President al Zyxel Networks. "In calitate de pionieri WiFi 7, am valorificat puterea inovatiilor wireless si am combinat-o cu arhitectura noastra unica de produse pentru a aborda provocarile de conectivitate cu care se confrunta companiile. Cu managementul cloud Nebula care imbunatateste usurinta de utilizare, Zyxel Networks este mandru sa fie lider in a aduce WiFi 7 la mai multe domenii si sa le ajute sa beneficieze de noua era a conectivitatii." 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati: 
https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be22000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-pro-access-point-wbe660s