Cel mai rapid internet 5G si tehnologia eSIM devin disponibile in premiera pentru clientii Orange PrePay
3/35209
calendar_month 31 Aug 2023, 12:55


Cele mai bune viteze de internet 5G/5G+, alaturi de tehnologia eSIM devin de azi diponibile clientilor Orange PrePay. Prin introducerea acestor tehnologii de ultima generatie, clientii Orange PrePay vor beneficia de o experienta digitala imbunatatita, dar mai ales de acces in cea mai rapida retea 5G/5G+ din Romania ce ofera viteze de pana la 1500 Mbps.

Viteze la puterea 5G/5G+ pentru clientii Orange PrePay

Dupa ce pe parcursul acestei veri clientii Orange au putut testa in mod gratuit performantele retelei Orange 5G/5G+, acum accesul la cea mai rapida retea de mobil din Romania devine disponibil tuturor clientilor PrePay care aleg una dintre optiunile cu 5G inclus si au un telefon compatibil 5G. Astfel, optiunea de voce si cea de internet de 6 euro credit va include acces la reteaua 5G, in timp ce optiunile de voce de 8, 12 si 16 euro credit si cea de internet de 12 euro credit, vor oferi acces la vitezele ultrarapide ale retelei 5G+.

Clientii PrePay cu un telefon compatibil 5G vor beneficia de viteze de download de pana la 1500 Mbps in cele 37 de orase in care reteaua Orange 5G/5G+ este disponibila. Pentru clientii PrePay, accesul la reteaua 5G se traduce printr-o stabilitate mai buna a conexiunii in locurile aglomerate, acces aproape instantaneu la aplicatii si atunci cand navigeaza pe internet, dar si printr-o experienta complet noua in redarea continutului VR sau a jocurilor de inalta rezolutie.

O experienta digitala completa cu eSIM

In completarea performantelor oferite de reteaua 5G/5G+, toamna aceasta aduce clientilor Orange PrePay o experienta digitala de ultima generatie, prin intermediul tehnologiei eSIM.

eSIM-ul reprezinta o noua tehnologie prin intermediul careia utilizatorii se conecteaza la reteaua mobila fara a mai avea nevoie de o cartela SIM. Pentru aceasta este necesar sa aiba un dispozitiv mobil compatibil (smartphone, tableta sau smartwatch). Numarul de telefon, precum si informatiile necesare autentificarii si comunicarii intre reteaua mobila si eSIM vor fi stocate intr-un profil unic care se instaleaza digital, prin scanarea unui cod de activare.

De ce eSIM?

eSIM ofera clientilor posibilitatea de a instala mai multe numere de telefon pe un singur dispozitiv mobil, fara a mai fi necesara schimbarea cartelelor SIM intre ele.

Un alt avantaj al eSIM este reprezentat de durabilitatea oferita, comparativ cu un SIM clasic. Fiind integrat pe placa de baza a telefonului, eSIM-ul devine mult mai rezistent la socuri mecanice, praf si umezeala, avand astfel durata mai lunga de utilizare comparativ cu o cartela fizica.

Nu in ultimul rand, eSIM repezinta o alternativa prietenoasa cu mediul prin care clientii se pot la retea. Astfel, este eliminat plasticul necesar pentru producerea cartelei SIM fizice precum si poluarea generata de livrarea unui SIM clasic.

Detalii despre toate beneficiile Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/prepay