ASUS ne prezinta noile routere ZenWiFi BQ16 si BQ16 Pro WiFi 7 Mesh la CES 2024
3/35873
calendar_month 10 Ian 2024, 13:50


Tehnologia quad-band ASUS AiMesh ne arata performante uimitoare WiFi 7, cu mai putina congestie si o acoperire imbunatatita
 
-Fiecare router ofera WiFi 7 viteze de pana la 30 Gbps, o raza de actiune de pana la 8.000 de metri patrati si porturi Ethernet duble de 10 Gbps pentru casa inteligenta pregatita pentru viitor

-Tehnologia de retea ASUS AiMesh cu banda cvadrupla permite backhaul de mare viteza, reducerea avansata a zonei moarte si un set bogat de caracteristici

-ASUS anunta si disponibilitatea routerelor de jocuri ROG Rapture GT-BE98 si GT-BE98 Pro WiFi 7
 
ASUS a prezentat azi la la CES 2024 routerele mesh ZenWiFi BQ16 si ZenWiFi BQ16 Pro la CES 2024, cu WiFi quad-band de ultima generatie, 7 viteze de pana la 30 Gbps si acoperire de pana la 8000 sq ft. pentru case inteligente pregatite pentru viitor.

Porturile duale de 10 Gbps permit jocurile cu fir, precum si productivitatea maxima de lucru de acasa si streaming de divertisment 4K HDR.

Routerele ASUS ZenWiFi mesh au castigat ravnitul premiu PC Magazine 2023 Readers' Choice Award.

PCMag a raportat ca „ASUS are un lider clar in aceasta categorie”, cu cele mai mari scoruri „atat pentru satisfactia generala, cat si pentru probabilitatea de a recomanda”.

PCMag a mai spus: „ASUS are scoruri exceptional de ridicate pentru acoperirea retelei, viteza WiFi si gestionarea retelei”.

ASUS anunta, de asemenea, disponibilitatea routerelor sale de jocuri ROG Rapture GT-BE98 si GT-BE98 Pro WiFi 7. Fiecare router este echipat cu AiMesh quad-band puternic, tehnologie de ultima ora si design inovator, asigurand ca utilizatorii se pot bucura de performanta maxima.

 WiFi puternic

Aceste noi routere ASUS ZenWiFi mesh sunt alimentate de tehnologia quad-band AiMesh, deblocand potentialul WiFi 7 in toate benzile. Cu ZenWiFi BQ16 Pro, utilizatorii pot dedica o banda de 6 GHz sau 5 GHz ca backhaul pentru a se bucura de o conexiune imbunatatita AI cu congestie minima.

Douasprezece antene interne si saisprezece module front-end de mare putere corecte pentru zonele moarte WiFi in toate directiile, iar disiparea robusta a caldurii ofera o fiabilitate sporita. Routerele ZenWiFi mesh ofera, de asemenea, liniste sufleteasca datorita AiProtection Pro de calitate comerciala, fara abonament, alimentat de Trend Micro ™ , o scanare de securitate cu o singura atingere si Navigare sigura. Functiile VPN cuprinzatoare accepta mai multe protocoale si conectivitate de la site la site.

Retea Smart Home Master

Aceste noi routere ZenWiFi vin si cu Smart Home Master, un set de subretele bogate in functii pentru dispozitive IoT, VPN-uri si control parental prin SSID-uri. Reteaua IoT asigura compatibilitate perfecta cu WiFi 7 si securitate pentru dispozitivele IoT de acasa conectate. Cu Kid's Network, utilizatorii pot stabili SSID-uri dedicate pentru camerele copiilor si pot gestiona timpul petrecut pe ecran fara a fi nevoie sa se configureze pe fiecare dispozitiv. Intre timp, reteaua VPN ofera o comanda rapida simplificata catre serviciul VPN preferat al unui utilizator prin conectarea prin subretea.