ASUS anunta Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500
3/35886
calendar_month 11 Ian 2024, 12:50


Cel mai mic dock Thunderbolt 4 12-in-1 din lume este o statie de andocare all-in-one care ofera creatorilor toate conexiunile de care au nevoie
 
-Suporta pana la o configurare tripla de afisare 4K prin Thunderbolt ™ 4 si doua porturi HDMI ® 2.1 sau un singur afisaj 8K

-Thunderbolt 4 ofera o latime de banda de pana la 40 Gbps viteze de transfer si trecere de 100 W pentru alimentarea laptopurilor

-Designul compact 12 in 1 si suportul reglabil din aluminiu permit o statie de lucru mai ordonata
 
ASUS a prezentat Triple 4K Thunderbolt ™ 4 Dock DC500, o statie de andocare all-in-one conceputa pentru creatori.

Este, de asemenea, cel mai mic dock Thunderbolt 4 12-in-1 din lume disponibil pe piata si necesita doar un singur cablu USB-C ® pentru a se conecta la mai multe afisaje 4K, periferice si cititoare de carduri de memorie.

Statia de lucru DC500 ofera conectivitate Thunderbolt 4 si doua porturi HDMI® 2.1, permitand utilizatorilor sa creeze o configuratie de afisare tripla 4K sau, daca prefera, un singur monitor 8K la 60 Hz.

Portul Thunderbolt 4 ofera viteze de transfer de date de pana la 40 Gbps. Dispune de doua sloturi pentru carduri UHS II pentru a gazdui carduri SD 4.0 si microSD pentru transferuri rapide de date.

Pentru un plus de confort, DC500 include un port Ethernet de 2,5 Gbps si trecere de pana la 100 de wati pentru a alimenta laptopul conectat. Pentru a asigura un spatiu de lucru ordonat, DC500 are un suport reglabil cu buton de blocare care ii permite sa fie fixat pe spatele unui monitor sau pe marginea unui birou.

Lucrati la o rezolutie uimitoare de 8K

Cu un port Thunderbolt 4 si doua porturi HDMI 2.1, ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock ofera creatorilor posibilitatea de a efectua mai multe sarcini si de a lucra cu niveluri mai mari de detalii pe un singur monitor 8K sau o configuratie tripla de afisare 4K.

Compatibilitate larga

ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock include o multitudine de porturi I/O care permit conexiuni simultane la o multitudine de dispozitive, inclusiv camere, drone si altele.

Include doua cititoare de carduri care se adreseaza cardurilor SD si microSD pentru a oferi utilizatorilor flexibilitatea de a face copii de siguranta ale datelor de pe diferite dispozitive rapid si usor.        

Certificat Intel EVO

ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock a fost supus unor teste riguroase pentru a oferi cea mai rapida, simpla si mai fiabila solutie cu un singur cablu pentru a conecta si alimenta diverse periferice.

Viteze de date super rapide

Transferurile de date de mare viteza sunt facilitate de un port Ethernet de 2,5 Gbps si de conectivitate Thunderbolt 4, chiar si pentru fisiere mari. Este nevoie de doar 12 secunde pentru a transfera un fisier imagine de 20 GB, permitand utilizatorilor sa faca mai multe in mai putin timp. Portul orientat in amonte (UFP) ofera incarcare directa de pana la 100 W. Functiile inovatoare de racire mentin temperaturile interne la niveluri optime pentru a asigura cele mai rapide viteze de transfer de date.

Creat pentru productivitate

Sasiul din aluminiu dreptunghiular cizelat al ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock se potriveste perfect sub un suport de monitor pentru o configuratie ordonata a statiei de lucru. Alternativ, statia de andocare include un suport reglabil din aluminiu cu un buton de blocare care il fixeaza ferm pe marginea unui birou sau in spatele unui monitor.