Targul de turism continua online la IRI Travel pana pe 29 februarie
calendar_month 19 Feb 2024, 15:30


► Tendintele anului 2024 indica o crestere a cererii pentru vacante cu reduceri, cu un accent deosebit pe hotelurile de 4* si 5*

► Oferte la hoteluri cu piscine interioare, pachete de 2 nopti cu demipensiune si acces la servicii SPA, incepand de la 1500 lei/sejur pentru sarbatorile romanesti Dragobete, 1 si 8 Martie

► Reducerile early booking din luna februarie sunt pana la 30%

IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuti touroperatori din Romania, anunta organizarea Targului Online de Turism pana pe 29 februarie. Aceasta perioada este ideala pentru imbunatatirea planurilor de vacanta, turistii putandu-se bucura de reduceri substantiale.

Cea de-a doua parte a lunii februarie ofera reduceri considerabile pentru sejururi in Bulgaria, Romania, Grecia si Turcia. Aceste reduceri sunt disponibile atat prin intermediul celor peste 1000 de agentii partenere IRI Travel, cat si pe site-urile acestora.

Iata care este topul rezervarilor pentru inceputul anului:

Bulgaria: Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena
Grecia: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului
Romania: Mamaia, Eforie Nord, Saturn
Turcia: Kusadasi, Marmaris, Antalya

De asemenea, pentru cuplurile care doresc momente romantice de neuitat, IRI Travel vine in intampinarea lor cu oferte speciale pentru "luna romantica". In Romania, exista oferte la hoteluri cu piscine interioare, pachete de 2 nopti cu demipensiune si acces la servicii SPA, incepand de la 1500 lei/sejur.

”Destinatiile noastre includ perlele turistice ale Balcanilor si ale Marii Mediterane: Bulgaria, Romania, Grecia si Turcia. Reducerile aplicate sunt valabile pentru sejururi in 2024, iar unele hoteluri ofera chiar reduceri diferentiate in functie de perioada sejurului, astfel incat turistii sa beneficieze de cele mai avantajoase tarife, cu reduceri mai mari decat cele din programul Early Booking. Ofertele noastre speciale pentru targul online de turism includ reduceri de Early Booking/Inscrieri Timpurii, care pot ajunge pana la 30% fata de tarifele standard”, declara Lucian Badircea, CEO IRI Travel.

Potrivit consultantilor IRI Travel, tendintele anului 2024 indica o crestere a cererii pentru vacante cu reduceri, cu un accent deosebit pe hotelurile de 4* si 5* din programul de Early Booking. De asemenea, se observa o tendinta de scurtare a duratei sejurului.