Primul hotel Curio Collection by Hilton din Romania va fi deschis in orasul Timisoara in vara anului 2024
3/36442
calendar_month 10 Apr 2024, 11:15


In urma unui acord de franciza intre Hilton si proprietarul Liviu Peter, un investitor local cu afaceri in domeniul imobiliar si hotelier, Hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, se va deschide in aceasta vara in orasul Timisoara sub brandul de lifestyle in plina expansiune. Hotelul Tresor Le Palais a fost deschis pentru prima data in urma cu 20 de ani si si-a dezvoltat o reputatie de lider in domeniul conferintelor si evenimentelor pe piata timisoreana.

Cu 31 de camere si facilitati pentru conferinte si sali de ballroom cu o capacitate de pana la 750 de persoane, hotelul Tresor le Palais se va alatura astfel celor 40 de hoteluri din intreaga Europa care opereaza sub marca Curio Collection by Hilton. 

Hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, va evoca o poveste personalizata prin arhitectura si designul distinctiv, ofertele de mancare si bautura de clasa mondiala si experienta unica pentru oaspeti, caracteristici ale marcii Curio Collection by Hilton. 

Liviu Peter, proprietarul Hotelului Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, a declarat: "Dupa 20 de ani de activitate, am dorit sa facem un pas inainte pentru a oferi servicii rafinate oaspetilor nostri locali si internationali. Fiind Capitala Culturala a Europei in 2023, Timisoara este mai bine cunoscuta si tot mai multi turisti vor veni sa o viziteze in urmatorii ani. Suntem onorati sa colaboram cu Hilton pentru a aduce brandul Curio Collection by Hilton in Romania si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna la viitoarele dezvoltari hoteliere."

Mircea Draghici, managing partner, Est Hospitality, consultant al proiectului:"Timisoara are un mare potential de crestere, iar hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, va fi foarte potrivit pentru un operator hotelier international din segmentul upscale".   

"Curio Collection by Hilton este unul dintre brandurile noastre cu cea mai rapida crestere in Europa, cu aproape 70 de proprietati in curs de comercializare sau in curs de dezvoltare in intreaga regiune", a declarat Malgorzata Morek, Senior Director Development, Central and Eastern Europe, Hilton. "Alaturandu-se viitoarelor debuturi ale Curio Collection by Hilton in Croatia, Lituania si Olanda, suntem incantati sa aducem acest brand unic de lifestyle intr-unul dintre cele mai mari orase din Romania, Timisoara. Impreuna cu proprietarul Liviu Peter, asteptam cu nerabdare sa intampinam oaspetii la remarcabilul Hotel Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, in aceasta vara."

Andu Marginean, managing partner, Arthitek Project Lab, este arhitectul si designerul proprietatii.