Japonia: deschisa si pregatita pentru turism dupa evenimentele recente
3/35943
calendar_month 19 Ian 2024, 10:30


Ca urmare a evenimentelor care au avut loc la inceputul acestui an in Japonia, informam despre capacitatea continua a tarii de a primi turisti.

Evenimentele seismice au afectat in principal coasta de nord-vest a Japoniei, in timp ce zonele intens turistice se afla in mare parte pe coasta de est, fiind neafectate.

Desi aceste evenimente au avut impact asupra unor comunitati locale de pe coasta de nord-vest, in special in regiunea peninsulei Noto, majoritatea oraselor mari au ramas neafectate. Cele mai multe circuite turistice in Japonia includ destinatii aflate pe coasta de est, zona care nu a fost influentata de recentele evenimente. Destinatii precum Tokyo, Kyoto, Osaka, Nara, Hiroshima raman accesibile, functionale si pregatite sa primeasca vizitatori.Andrei Neagu, coordonator departament Japonia, spune: ”Siguranta clientilor este prioritatea Exact Travel. Echipa noastra este conectata in permanenta cu parteneri locali pentru informatii veridice si de incredere, actualizate in timp real. Circuitele organizate de noi se desfasoara asa cum au fost planificate, dat fiind ca destinatiile in care calatorim nu au fost impactate si sunt deschise si pregatite sa intampine turisti. Cererea pentru circuitele in Japonia se mentine pe un trend ascendent, indicand interesul constant pentru aceasta destinatie unica.” Japonia a demonstrat in mod constant o capacitate remarcabila de a gestiona situatii de urgenta, fiind dotata cu o infrastructura robusta si bine pregatita.

Aceasta asigura operativitatea facilitatilor si serviciilor, garantand astfel un mediu confortabil si functional atat pentru rezidenti, cat si pentru turisti.

Japonia continua sa fie o destinatie de top, gata sa ofere o experienta culturala si turistica de neuitat, intr-un cadru primitor.