hit.ro  »  Altceva  »  Turism  »  DAL Travel lanseaza Targul Online de Turism si campania de Black Friday

DAL Travel lanseaza Targul Online de Turism si campania de Black Friday

calendar_month 07 Nov 2023, 11:51


► Numarul de circuite incluse in promotia actuala DAL Travel s-a triplat, perioada de vanzare fiind 7 – 15 noiembrie, cand reducerile pot ajunge pana la 150 de euro/persoana

►Printre cele mai solicitate destinatii si pachete turistice: China, Columbia, Africa de Sud, Thailanda, Coreea de Sud, India, Uzbekistan si Indonezia (Bali)

►Perioadele de calatorie ale circuitelor din promotie sunt variate, acoperand cele 3 sezoane, in intervalul decembrie 2023 – august 2024, inclusiv in perioadele de sarbatori: Revelion, Paste si Rusalii

► Reduceri la 130 de circuite, cu multe itinerarii aparte, dar si 20 de croaziere, un produs distinct si… distins

DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuti touroperatori din Romania cu produse turistice tip premium si de circuit, infiintat in anul 2000 si membru al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), lanseaza, pentru vanzarile din perioada 7-15 noiembrie, campania de reduceri „Combo Sales”. 

Aceasta va include atat un stand online pentru Targul  Turism al Romaniei - editia de toamna 2023, cat si unul dedicat „Black Friday”, cu reduceri de pana la 150 de euro/persoana. 

Cine rezerva in aceasta perioada, beneficiaza de reduceri pentru pachete turistice ce includ calatorii atat in perioada sarbatorilor, cat si in alte perioade, pana la finele lunii august 2024.
Practic, aceste reduceri vizeaza sezonul actual de iarna, dar si mare parte din anul viitor, sarbatorile de Paste, Rusaliile si parte din sezonul estival. 

De exemplu, pentru Paste 2024 sunt lansate aproximativ 30 de circuite cu reducere, remarcandu-se un interes crescut al turistilor pentru rezervarile din aceasta perioada, unele dintre ele avand deja locurile epuizate. 

Targul de Turism – Editia de toamna 2023 si „Black Friday” sunt evenimentele perfecte pentru cei care isi planifica vacanta sau calatoria mult visata.

La standul virtual DAL din cadrul acestora, cu cateva click-uri, fara sa fie necesara deplasare fizica la targul de turism, turistii pot explora lumea intreaga, ajungand in cele mai exotice locuri de pe glob, prin alegerea unui circuit cu insotitor, la un tarif promotional, in cadrul campaniei „Combo Sales”.

„Datorita succesului campaniilor noastre de Black Friday si celor ocazionate de Targurile de Turism ale Romaniei, la care am participat prin standurile virtuale in ultimii doi ani, am decis ca in acest an sa triplam numarul de circuite incluse in campania noastra, dar si sa extindem perioadele de calatorie aferente ofertelor, acestea fiind lansate pana la finele lunii august 2024. Standul nostru online va aduce in fata turistilor o gama diversificata de oferte de calatorie, de la plaje exotice si aventuri, pana la experiente culturale si istorice. Alaturi de consultantii nostri, de ghizii profesionisti proprii si de cei cu care colaboram, orice turist poate primi sfaturi personalizate si informatii detaliate despre cele mai bune optiuni de vacanta. 

In cadrul acestui eveniment am pregatit aproximativ 130 de circuite care va asteapta, cu reduceri de pana la 150 de euro de persoana. Selectia noastra include Circuite de Revelion, Paste, Rusalii, precum si 20 de croaziere de exceptie. Din ce in ce mai multi turisti doresc sa calatoreasca si sa experimenteze destinatii inedite, iar conform traditiei, si in acest an promovam destinatii si experiente unice prin circuite aparte fata de cele existente pe piata turistica romaneasca”, subliniaza Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.Topul destinatiilor promovate cu oferte speciale de Black Friday, respectiv la Targul de Turism Online DAL Travel este condus de Thailanda, Coreea de Sud, India, Uzbekistan, Indonezia (Bali), Columbia si China. Printre cele mai cautate circuite si produse turistice ale iernii se numara Islanda si Aurora Boreala, dar si Carnavalul din Malta. In particular, cu ocazia sarbatorilor de iarna, sunt promovate pachete turistice precum Craciun in Ecuador si Revelion in Galapagos, Revelion in Panama si Costa Rica, Revelion in Africa de Sud si Revelion in Thailanda, Malaezia si Singapore. Destinatiile populare ale primaverii sunt circuitele China – Tibet – Nepal – Bhutan, respectiv Croaziera de Paste in insulele din Grecia. Destinatiile verii includ Vancouver (Canada) si croaziera in Alaska, Cinci capitale Baltice si Rusalii in Franta (Normandia si Bretania).

Consultantii DAL Travel au observat o tendinta semnificativa de reorientare a turistilor catre destinatii exotice si experiente de calatorie autentice. Desi multi turisti continua sa aprecieze destinatiile de masa, de sejur, precum cele de plaja, o crestere notabila a numarului de calatori dornici sa exploreze si sa descopere alte culturi si locuri este evidenta. Studiile DAL Travel arata ca, in pofida preferintei majoritare pentru turismul de masa si pentru destinatiile conventionale, o parte semnificativa a clientilor isi indreapta acum atentia spre experiente de calatorie unice. Conform acestor date, pentru 2023, aproximativ 15% dintre turistii DAL au ales sa renunte la destinatiile clasice de plaja sau sejur in favoarea altor aventuri si descoperiri remarcabile.

Iata cateva exemple de reduceri pentru destinatiile promovate de DAL Travel cu ocazia Black Friday si a Targului Online de Turism, cu datele de plecare aferente:

Africa Australa: Namibia – Botswana – Cascada Victoria (21 ianuarie 2024, 150 EURO), China – Tibet – Nepal – Bhutan (17 aprilie 2024, 150 EURO), Craciun in Ecuador si Revelion in Galapagos (20 decembrie 2023, 150 EURO), Croaziera Ciresilor Infloriti: China – Japonia – Coreea de Sud (28 februarie 2024, 150 EURO), Croaziera de Paste in Madeira si Azore (29 aprilie 2024, 150 EURO), Namibia – Cascada Victoria (15 martie 2024, 150 EURO), Pakistanul Ciresilor in Floare (11 aprilie 2024, 150 EURO), Paste in Argentina Marele Circuit (30 aprilie 2024, 150 EURO), Paste in Leaganul Umanitatii Etiopia – Marele Circuit (27 aprilie 2024, 150 EURO), Paste in Tanzania – Zanzibar (27 aprilie 2024, 150 EURO), Chile Marele Circuit & Paste in Insula Pastelui (24 aprilie 2024, 130 EURO), Panama – Columbia – Ecuador – Galapagos (10 aprilie 2024, 130 EURO), Patagonia Argentiniana – Tara de Foc – Uruguay – Brazilia (03 aprilie 2024, 130 EURO), Peru – Bolivia (22 martie 2024, 130 EURO), Africa de Sud (16 mai 2024, 120 EURO), Argentina – Uruguay – Brazilia (09 aprilie 2024, 120 EURO), Australia Noua Zeelanda (22 aprilie 2024, 120 EURO), Coreea de Sud (11 martie 2024, 120 EURO), Taiwan si Coreea de Sud (24 martie 2024, 110 EURO), China – Tibet (15 mai 2024, 100 EURO, inclusiv in august 2024).

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?