A treia editie a BIBI CAMPFEST va avea loc in Vibe Camp din Muntii Buzaului
3/36878
calendar_month 07 Iun 2024, 10:40


A treia editie a BIBI CAMPFEST, eveniment outdoor pentru familii si copii, va avea loc in perioada 21-24 iunie 2024, la inceputul vacantei de vara a copiilor, in deja binecunoscutul Vibe Camp din Muntii Buzaului, loc pentru experiente outdoor in familie. 

BIBI CAMPFEST este un proiect BIBI Adventures, unde activitatile in natura sunt un stil de viata care atrag oameni cu aceleasi valori, aspiratii si hobbyuri, o iesire in natura, o tura cu bicicletele, o tura cu caiacul si de ce nu, un festival unde pot face toate acestea. Bibi CampFest este antidotul pentru monotonie, stres, griji cotidiene si viteza vietii fiecaruia dintre noi. Ultimii ani au reprezentat un rollercoaster al incertitudinii, schimbarii, workului remote, asa ca am simtit nevoia sa aducem alaturi de noi, in natura, la miscare, impreuna, pe toti cei coplesiti de acest rollercoaster.

Din perspectiva BIBI Adventures,  interesul  pentru astfel de vacante a crescut constant  pentru zona de camping la nivel national,  existand la sfarsitul anului 2023 un numar de 224 de campinguri cu 121.926  innoptari, dintre care 108.802 ale turistilor romani si 12.124 ale turistilor straini. In acelasi timp, sosirile inregistrate in acest tip de unitati au fost de 42.010 cu un indice de utilizare al capacitatii de cazare de 16,1, conform Intitutului National de Statistica pentru anul 2023.

BIBI Touring a inceput dezvoltarea in turismul durabil in urma cu 3 ani, prin infiintarea unui nou departament BIBI Adventure,  care isi propune sa redescopere Romania din miscare, cu provocari outdoor, drumetii cu bicicleta, inclusiv electrice, masini green, dar si experiente culturale sau gastronomice locale. Proiectele legate de ecologizarea traseelor strabatute au un mare succes si atrag numerosi participanti, de la cei mari la cei mici, care iubesc si ocrotesc natura. 

                     

BIBI CAMPFEST este un festival dedicat familiilor cu copii care se vor bucura de cazare sub cerul plin de stele, la corturi, glampinguri si rulote, si multe activitati outdoor: ateliere de creatie, educatie, miscare in aer liber: ture cu bicicleta, rafting, caiac, drumetii, antrenamente si jocuri in echipa, foc de tabara, proiectie de film si petreceri!

Prima editie a avut loc in 2022 si a fost un succes. Au fost peste 250 de participanti pentru 3 zile memorabile.  Nu a existat un obiectiv clar ci doar dorinta de a strange la un loc o comunitate sudata prin pasiuni, valori si aspiratii comune, alaturi de care sa legam amintiri de neuitat.

A doua editie, cea din 2023, a venit pe fondul bun al anului precedent, la care s-a mai adaugat un gram de experienta si curajul de a tinti mai sus. Asadar, in 2023 numarul celor care au ales Bibi CampFest  a crescut la 700 de persoane  si cativa parteneri de incredere care ne-au ajutat sa oferim participantilor o experienta unica si completa.

Anul acesta, suntem deja la a treia editie si  estimam un numar de 1500 -2000 de participanti prezenti in cele 4 zile. Se poate achizitiona acces full 4 zile, acces de weekend (sambata si duminica) sau acces de zi.

"BIBI CAMPFEST are misiunea de a ne conecta cu familia si natura, o mini-vacanta, departe de orase si digital, in care oferim copiilor nostri cele mai de pret cadouri: experiente si amintiri impreuna. Le insuflam valori esentiale precum: miscare, stil de viata sanatos, grija fata de natura, dezvoltarea creativitatii si spiritului de leadership, valori ce ii ajuta sa priveasca viata ca pe o calatorie deopotriva provocatoare si autentica.  Credem ca putem oferi noilor generatii o lume cu mult mai frumoasa daca suntem si noi, parintii, parte din ea!" declara Anamaria Voican, manager BIBI Adventures.Tarifele pentru BIBI CampFest #3  sunt create in functie de tipul de acces:

- Acces de zi - la 160 lei/ adult si 80 lei / copil (acces la activitatile mentionate in program in ziua aleasa, piscina, parcare, pescuit balta);
- Acces de weekend - 400 lei / adult si 200 lei / copil (include 1 mic dejun duminica dimineata, acces la activitatile mentionate in program in weekend, piscina, parcare, pescuit balta);
- Acces full (pentru o experienta completa) - 800 lei / adult, 150 lei / copil 0-3 ani, 300 lei copil 4-14 ani (include 1 mic dejun duminica dimineata, acces la activitatile mentionate in program in cele 4 zile, piscina, parcare, pescuit balta), putand beneficia de reduceri last minute.

After movie Camp Fest 2023 - https://www.youtube.com/watch?v=Rw97p364ao4