Weekend dedicat strangerii de fonduri prin inot pentru 34 de proiecte, la Swimathon Bucuresti, editia XII
3/36893
calendar_month 11 Iun 2024, 13:25


Swimathon Bucuresti, cel mai asteptat eveniment sportiv de strangere de fonduri din Romania, va invita sa participati in weekend-ul 15-16 iunie la un adevarat festival al comunitatii de bine, cu inot, donatii si distractie, la Complexul Olimpic de Natatie Otopeni. Intrarea este libera!

Swimathon Bucuresti ofera o ocazie unica de a sprijini 34 de proiecte valoroase din domenii diverse (social, sanatate, cultural, educatie, persoane cu dizabilitati). 978 de inotatori-fundraiseri se vor intrece in bazin, transformand fiecare lungime de bazin in donatii pentru cauzele care ii motiveaza. Sustinatorii pot dona online pe platforma https://swimathonbucuresti.ro sau la fata locului.

Evenimentul este deschis publicului larg si intrarea este libera pe tot parcursul weekend-ului.
Evenimentul va fi prezentat de Alex Zlavog, content creator, si Alecsandru Dunaev, actor in serialele „Adela” si „Lia, sotia sotului meu”. Printre personalitatile implicate anul acesta in strangerea de fonduri se numara Ada si Antoaneta Gales, Ana Ularu, Ioana Ginghina, ReallyRux si Ionut Bodonea, adaugand un plus de entuziasm si sustinere.

Programul evenimentului:

- Sambata si duminica, intre 10:00 si 17:00.

- 7 ore de inot in fiecare zi, cu serii de cate 45 de minute.

- 10 echipe de inotatori pe serie incearca sa adune cat mai multe lungimi de bazin.

- Inotatorii vor fi felicitati in zona speciala de premiere, iar echipele cu cele mai multe lungimi vor fi rasplatite la finalul fiecarei serii.

Publicul este invitat sa viziteze galeria proiectelor, unde isi pot alege cauza pentru care sa faca o donatie si sa sustina inotatorii din tribune. In plus, zona exterioara a complexului va fi transformata intr-un spatiu de relaxare si socializare, cu snack-uri, cafea si racoritoare.

Evenimentul de la bazin este momentul culminant al eforturilor voluntarilor fundraiseri din cadrul campaniei Swimathon. Pana in prezent, cei 978 de fundraiseri au strans un milion de lei (1.007.226 lei), datorita sustinerii a peste 7.000 de donatori generosi. Donatiile se pot face pana pe 21 iunie, ora 23:59.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?