Voteaza jucatorul nationalei in aplicatia Fan Arena by FRF!
3/35632
calendar_month 02 Dec 2023, 12:39


Federatia Romana de Fotbal te invita sa votezi jucatorul lunii noiembrie de la Echipa Nationala de fotbal a Romaniei prin aplicatia Fan Arena by FRF.

În perioada 1-5 decembrie 2023 poți vota tricolorul lunii noiembrie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați în urma meciurilor naționalei de luna trecută și a prestațiilor de la echipele de club sunt:

Andrei Rațiu. Două evoluții excelente pentru fundașul dreapta la echipa națională, în victoriile cu Israel și Elveția, după ce a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la echipa de club, în partida lui Rayo Vallecano contra lui Real Madrid.

Horațiu Moldovan. A avut mai multe intervenții salvatoare în partidele cu Israel și Elveția, care au calificat la EURO de pe primul loc. E al doilea în topul portarilor cu cele mai multe meciuri din preliminarii fără gol primit, 5 din 8, și pe poziția a patra ca procentaj al mingilor salvate.

Ianis Hagi. Marcator al golului victoriei din Israel, care a adus calificarea României la EURO, cu un șut bun la colțul scurt. A contribuit la 4 goluri în preliminarii. Și are și două reușite în Cupa Spaniei, la echipa de club, luna trecută.

Rareș Ilie. A marcat, luna trecută, în ambele meciuri ale naționalei U21 din preliminariile EURO 2025, atât în victoria cu Albania, 5-0, cât și în remiza din Elveția, 2-2.

Constantin Grameni. Două goluri în meciurile din noiembrie contra Albaniei, 5-0, și Elveției, 2-2, reprezentând România U21 în preliminariile EURO 2025.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Mai multe informatii gasesti in site-ul FRF.